Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stadia'ya 2021'de 100'den Fazla Oyun Gelecek

 
Google'ın video oyun streaming servisi Stadia'ya bu yıl içinde 100'den fazla oyun gelmesi planlanıyor.

Yakında gelecek oyunlardan bazıları: Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition (23 Şubat), Shantae: Risky's Revenge – Director's Cut (23 Şubat), It came from space and ate our brains (2 Mart), FIFA 21 (17 Mart), Kaze and the Wild Masks (26 Mart), Judgment (23 Nisan), Killer Queen Black, Street Power Football ve Hellpoint.
 
Belirtilene göre "Bu oyunlar, 2021'de Stadia mağazasına eklenecek 100'den fazla oyunun sadece bir kısmını temsil ediyor."
 
Google, bu ayın başında Stadia'nın birinci parti oyunlar geliştirme stüdyolarını kapatacağını duyurmuştu. Bundan sonra üçüncü parti firmalarla ortaklıklara odaklanılacak.
 
Stadia henüz ülkemizde hizmet vermiyor. Google, 2020'nin ortalarında yaptığı açıklamada, Stadia'nın Türkiye'ye gelmesi hakkında yakın zamanda paylaşılacak bir haber olmadığını ancak yine de servisi mümkün olduğunca fazla kişiye ulaştırmak istediklerini ve ileride ek ülkeler ile ilgili daha fazla bilgi paylaşacaklarını söylemişlerdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Google Stadia PC Konsol Hız İnternet
Black Ops Cold War ABD'de Tüm Zamanların En Çok Satan 20 Oyunu Arasına Girdi Spiritfarer için 2021'de Üç Büyük Güncelleme Planlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.2.2021 11:59:06

0
Arkadaşa katılıyorum, hem platforma para verip hem de yeni bir kütüphane oluşturka fikri eziyet, ps4'te çoğu oyun plus ile aldıktan sonra Xbox gamepass'te çok az seçenek bile varken, yeni oyunlar bile ortada yokken, Google exclusive oyun işini bırakıp, baştan ve Steam ile Gamepass gibi daha ucuz seçenekler varken Nvidia ve Xcloud'a karşı yenilecektir ki, Google kıyasla Nvidia daha yeni bir platform ve TR'ye geldi bile...

BSC Misafiri

15.2.2021 11:59:04

0
platforma para ver oyuna yine para ver mantığı yüzünden stadia yavaş yavaş ölecek son çırpınışları bunlar

BSC Misafiri

15.2.2021 09:40:51

0
Stadia'nın en büyük hatası geforce now gibi diğer platformlardaki oyunlara erişim sağlamaması. Oyuncular hem sıfırdan bir platforma para verip hem de yeni bir kütüphane oluşturmak istemez.

BSC Misafiri

15.2.2021 09:34:38

0
Microsoft bu piyasayı da domine edebilir. Xcloud daha şu an test aşamasında olmasına ve bir çok ülkede hizmete açılmamasına rağmen içerik olarak en dolu bulut servisi. Stadia oyun kısmını halletmesi biraz zaman alacak ama uzun vadede Microsoft ve Google kıyasıya rekabete girecek gibi. Phil Spencer'ın ne kadar ön görülü bir başkan olduğunu da görebiliyoruz. :)

BSC Misafiri

15.2.2021 09:34:30

+4
Nvidia'nın verdiği hizmet karşısında hiç şansları yok. Google oyun işine hiç boşa girmesin. Beceremiyorlar belli. Daha insanları çekecek 1. Parti oyunlar yapamıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız