Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Ops Cold War ABD'de Tüm Zamanların En Çok Satan 20 Oyunu Arasına Girdi

ABD'li pazar araştırma şirketi NPD Group, Ocak 2021 oyun verilerini paylaştı.

Call of Duty: Black Ops Cold War çıkışından bu yana üç aydır en çok satan oyunlar listesinde ilk sırada. NPD analisti Mat Piscatella, Call of Duty: Black Ops Cold War'un daha şimdiden ABD'de tüm zamanların en çok satan 20 oyunu arasına girdiğini belirtti. 20. sırada yer alıyor.
 
Switch 26 aydır arka arkaya en çok satan konsol. Bu veri, konsolun kaç adet sattığı açısından. Satışlardan elde edilen dolar miktarına bakıldığında Sony'nin yeni nesil konsolu Ocak 2021'de birinciydi. Ocak 2009'da Wii'den bu yana, bir Ocak ayında en yüksek gelir elde eden konsol PlayStation 5 oldu.
 
ABD'de Ocak 2021'de oyun içeriklerine 4.71 milyar dolar harcandı. Ocak 2020'ye göre %36 artış. Konsol satışları 319 milyon dolar ile %144 artış ve aksesuarlar 222 milyon dolar ile %73 artış gördü.
 
Ocak 2021'de en çok satan oyunlar:

NPD Group'un oyun listeleri, adet satışı açısından değil; satışlardan elde edilen dolar miktarı açısından hazırlanıyor. Ayrıca * bulunan oyunlarda dijital satışların verileri dahil değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC Call of Duty: Black Ops Cold War FPS savaş oyunu soğuk savaş call of duty cold war haberler konusu shooter
PlayStation Patronu: 'İnsanların Yeni God of War'u Görmesi için Sabırsızlanıyorum' Stadia'ya 2021'de 100'den Fazla Oyun Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops Cold War ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız