Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google, Ubisoft Oyunlarını Stadia'ya Getirmek için 20 Milyon Dolar Ödemiş

 
Google, video oyun streaming servisi Stadia'ya bazı büyük üçüncü parti oyunlar getirebilmek adına ciddi miktarlarda yatırımda bulunmuş.

Bloomberg'ten Jason Schreier'in haberine göre Google; Ubisoft ve Take-Two gibi büyük yayıncılarla anlaşmak için on milyonlarca dolar harcamış.

Ubisoft'a The Division ile Assassin's Creed oyunlarını Stadia'ya port etmesi için 20 milyon dolar ödendiği ve Take-Two'nun da Red Dead Redemption 2 ile NBA 2K oyunlarının Stadia versiyonlarından çok para kazandığı belirtildi.

Google, Stadia'ya birinci parti oyunlar geliştirmek için kurduğu Stadia Games & Entertainment stüdyolarını kapattığı için artık bunlar gibi sadece üçüncü parti ortaklıklara odaklanacak.
 
Video Games Chronicle, Stadia'ya özel olarak geliştirilen ve iptal edilen bazı oyunları geçtiğimiz günlerde ortaya çıkarmıştı. Kojima Productions'ın korku oyunu, Assassin's Creed yaratıcısından yeni bir multiplayer aksiyon oyunu, Shenmue yaratıcısından yeni bir proje ve Journey to the Savage Planet'ın devam oyunu. Google, Video Games Chronicle'ın bu haberinin doğru olmadığını ifade etti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz Google Stadia PC Konsol Hız İnternet
Ratchet & Clank PlayStation Store'da Ücretsiz Wii U Sistem Yazılımı Güncellemesi 5.5.5 Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_Anarsist_

16.5.2021 12:57:09

0
google kadar tiksindiğim bir şey yok bunlar yüzünden geforce now gibi platformlarda rahatça oyun oynayamıyoruz

metOO93

3.3.2021 14:01:42

+1
Ya bi oyun çıkar bakalım tutmazsa kapat stüdyonu. Hiçbir şey görmeden nasıl anında kapattı anlamadım gitti. Belki gta5 gibi bir şey çıkacak ortaya da deli gibi satacaksın ne bileyim bu Google eğlence sektöründen anlamıyor. Genç kafasına uzak ihtiyarlar yönetimde sanırım. Bu kaçıncı başarısız projeleri.

Asd1234dsq

2.3.2021 12:30:19

+2
Haklısın adamlar tek amacı oyuncu sağmak işin içinde tutku olmadığı nasıl belli oyuncunun ve oyunların düşmanı google

Lord Melkor

2.3.2021 11:21:58

+9
İşe yaramaz herifler. Belki firmaların gfnowdan çekilme sebebi de bu paralardır. Çünkü Gfnde olmamanın hiçbir mantıklı açıklaması yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız