Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spiritfarer için 2021'de Üç Büyük Güncelleme Planlanıyor

 
Spiritfarer, Thunder Lotus Games'in geliştirdiği ve Ağustos 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam) ve Xbox Game Pass için çıkış yapan ölümle ilgili bir yönetim oyunu.

Oyuna bu yıl içinde üç büyük içerik güncellemesi geleceği duyuruldu.
 
İlk güncelleme ilkbaharda yayınlanacak ve yeni ruh olarak Stella'nın kız kardeşi Lily'yi ekleyecek. "Lily, ablasının hayatında parlayan birisi olduğu gibi, burada da geceyi aydınlatacak ve karanlıkta bile teknenizde gezinmenize olanak sağlayacak."

Bunun yanı sıra Stella'ya odaklanan yeni hikaye içeriği, geliştirilmiş co-op deneyimi ve çeşitli iyileştirmeler getirecek.
 
İkinci güncelleme yazın yayınlanacak. Yeni ruh olarak Beverly'yi ekleyecek. Stella'nın Oxbury'yi ziyaret ederken karşısına çıkan eski komşusu. Bununla birlikte yeni bot yapıları, toplanabilirler, tarifler ve çeşitli iyileştirmeler sunacak.
 
Sonbaharda yayınlanacak son güncelleme ise yıkık dökük bir hastanenin bulunduğu keşfedebileceğiniz tamamen yeni bir ada, yardıma ihtiyacı olan iki yeni ruh (bakıcı Jackie ve onun hastası Daria), yeni bot yapıları, yeni kaynaklar ve yeni etkinlik içerecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Spiritfarer Thunder Lotus Games yönetim oyunu PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Stadia'ya 2021'de 100'den Fazla Oyun Gelecek Hukuk Bürosu, DualSense Kontrolcüsünün Drift Sorunu Üzerinden Sony'e Toplu Dava Açtı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spiritfarer ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız