Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Valkyrie Elysium oyunundan Denuvo'yu kaldırdı

 
 
Square Enix, koruma teknolojisi Denuvo'yu aksiyon rol yapma oyunu Valkyrie Elysium'dan kaldıran yeni bir güncelleme yayınladı. Valkyrie Elysium Kasım 2022 içerisinde çıkış yaptı ve üçüncü şahıs aksiyon rol yapma deneyimini bizlere aktarıyor.
 
Denuvo teknolojisi zamanla oyunlardan kaldırılıyor
 
 
 
Square Enix'in Denuvo koruma teknolojisiyle beraber Valkyrie Elysium piyasaya sürdü. Bu teknolojinin kaldırılması ise yaklaşık dört ay sürdü. Bu koruma teknolojisi genelde oyunlara ilk etapta ekleniyor ve daha sonraki süreçte yeni bir yama ile kaldırılıyor. Birçok geliştirici Denuvo'nun oyunun performansını etkilediğini belirtiyor ve şimdi Valkyrie Elysium'dan bu teknoloji parçası kaldırıldı.
 
Valkyrie Elysium şu anda Steam'de karışık incelemelere sahip. Her ne kadar Square Enix'in Denuvo'yu neden kaldırdığını bilmesek de bu incelemelerin de etkisi olabilir. Öte yandan Square Enix Denuvo'yu daha önce çıkış yapmış oyunlarında da kaldırıyor. Bu ayın başlarında ekip Denuvo'yu The Diofield Chronicle oyunundan kaldırdı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun geliştirme stüdyo
Tekken 8 için Asuka Kazama ve Leroy Smith oynanış fragmanları yayınlandı Sıra tabanlı strateji oyunu Dungeons of Aether 6 Nisan'da Switch'e geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız