Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix Secret of Mana Remake'in Neden Switch'e Duyurulmadığını Açıkladı

 
   Orijinali 1993 senesinde Super Nintendo Entertainment System için çıkmış olan Secret of Mana'nın 3D remake versiyonu geçtiğimiz aylarda PlayStation 4, PS Vita ve PC (Steam) için duyurulmuştu. Secret of Mana'nın 3D remake'in Nintendo'nun konsolu Switch'i pas geçmesi oyuncularda tepki toplamıştı ve Square Enix oyunun neden Switch'e duyurulmadığını açıkladı.
 
   Redbull Games ile yapılan röportaj esnasında Secret of Mana'nın Prodüktörü Masaru Oyamada, oyunun geliştirme sürecinin Switch resmi olarak duyurulmadan önce başladığını belirtti ve "Mevcut durumumuz açısından, oyunun Switch'te kullanıma sunulacağını hemen belirtemiyoruz ancak oyuncuların çeşitli isteklerini dinlemeye devam etmeyi umuyoruz." diyerek ilerisi için bir açık kapı bıraktı.
 
   Secret of Mana 3D remake 15 Şubat 2018 tarihinde çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Secret of Mana Remake Secret of Mana oyun jrpg rpg ryo
Battlefield 1 Ekim Güncellemesi Bugün Oyuncularla Buluşuyor Assassins's Creed: Origins'in Neden Zorluk Seviyelerine Sahip Olduğu Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Secret of Mana Remake
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız