Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassins's Creed: Origins'in Neden Zorluk Seviyelerine Sahip Olduğu Açıklandı

 
     Assassin's Creed: Origins ile birlikte seride ilk kez göreceğimiz yeniliklerden biri de zorluk seviyeleri.
 
     Oyun direktörü Ashraf Ismail tarafından yapılan açıklamaya göre Origins, seride şu ana kadar ki en derin oynanışı sunacak. Bu derinliğe daha rekabetçi bir oyun anlayışı hakim. Şimdiye kadar zorluk olarak sadece bir kesimi memnun edebildiklerini, zorluk seviyesi seçeneğiyle birlikte oyunculara istediği deneyimi istediği zorlukta yaşama fırsatı sunduklarını belirten Ismail, "Hikayeye tanıklık etmek istiyorsanız oyunu kolay zorlukta oynayabilir, gerçek savaşlar görmek istiyorsanız en yüksek zorluğu seçebilirsiniz. Bu tamamen size kalmış." dedi ve zorluk derecesinin sabit kalmayacağını, istenildiği zaman değiştirilebileceğini hatırlattı.
 
     Assassin's Creed: Origins, 27 Ekim'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Assassin's Creed Origins Ubisoft
Square Enix Secret of Mana Remake'in Neden Switch'e Duyurulmadığını Açıkladı Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds için Yeni Bir Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

14.10.2017 04:33:51

0
Heyecanlanan falan var mı hâlâ seri için?

vollkan59

14.10.2017 01:43:59

0
Böyle güzel bir hikayeyi hiç ettiğiniz için teşekkürler, ubi! Şu oyun 3 senede 1 çıksa satış rekorları kırardı...

cdk3y

13.10.2017 10:37:18

+1
Ben söyliyeyim hemen size neden zorluk seviyesi var; Eğer oyunu kolay veya normal modda oynarsanız ki genellikle herkes öyle oynar zor modu seçen nadir kişi vardır. Yapay zeka kolay ve normal modda daha kötü olacağı için adam kendini savunarak - kardeşim kolay modda tabi yapay zeka kötü olur sen onu zor veya daha zorda oynaman gerek diyecek.

Uchigatana

13.10.2017 09:06:01

0
Grinding dolu bi oyun daha.

Zarbo257

13.10.2017 01:14:28

0
Yeni oynanış görüntüleri ve oynayanların yorumları bu oyunun gerçekten sağlam bir oyun olduğu yönünde.Zaten adamlar çok havalı sinematiklerle oyunu tanıtmak yerine direk açık açık gösteriyorlar oyunumuz bu isteyen alsın diye.Ubisoft'un son dönem politikalarını beğeniyorum.

2K

12.10.2017 23:16:58

0
Serinin gidişatına bakarsak - o ilginç konusu hiç kalmadı, her sene çıkarmak için konsept bulacağız diye mahvettiler. AC her zaman kolay bir oyun olmuştur, basit dövüş sistemi yüzünden stealth'in de bir anlamı kalmıyordu. Yakalansanız ne olacak ki 50 tane adamı bile indirebiliyordunuz. Unity bunu kırmayı başarmıştı, çünkü karakter kolay ölüyordu. Bakalım bunların hepsi boş mu çıkacak yoksa gerçekten harika bir oyun mu yaptılar.

BSC Misafiri

12.10.2017 22:36:57

0
'Seride şu ana kadar ki en derin oynanışı sunacak'
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Origins
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız