Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Korku Oyunu Little Goody Two Shoes'un Yayıncılığını Üstlendi

 
 
Square Enix Collective, Pocket Mirror'ın arkasındaki Portekiz merkezli stüdyo AstralShift'in hikaye odaklı yeni korku rol yapma oyunu Little Goody Two Shoes'u yayınlayacağını duyurdu. Oyun 2023 yılında çıkış yapacak. Hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Gizemli Kieferberg Köyü'nde geçen Little Goody Two Shoes, hırslı bir kız olan Elise'in yaşadıklarını konu alıyor. Oyuncular Elise'in yerine geçecek ve kısa süre sonra kendilerini 90'lardan ilham alan korku rol yapma macera oyununun içinde bulacak. "Sustenance", "Reputation & Suspicion" ve "Exploration & Narrative" gibi oyun içi öğeler, oyunculara gündüzleri günlük görevlerini tamamlamaları ve geceleri ormanlık alanın en karanlık sırlarını ortaya çıkarmaları için rehberlik edecek.
 
Oyuncular ayrıca bu nostaljik oyun deneyiminde tehlikeli ormanlarda gezinmek, bulmacaları çözmek ve hikayede anlamlı ilişkiler kurmak için kendi yollarını belirleyebilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Konami, Arsenal ile Olan İş Birliğini Uzatt Rol Yapma Oyunu ANNO: Mutationem, 1 Eylül'de Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız