Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix Blockchain oyunları üzerine yoğunlaştığını açıkladı

 
Japonya merkezli oyun geliştirme ve yayınlama şirketi olarak karşımıza çıkan, Final Fantasy, Kingdom Hearts ve daha fazla oyunla beraber ön planda bulunan Square Enix, Blockchain temelli oyunlar üzerine yoğunlaştığını bildirdi. Square Enix CEO'su Yosuke Matsuda, yeni blockchain oyunlarının 23/24 mali yılında piyasaya sürüleceğini söyledi.
 
Square Enix, Blockchain oyunlarıyla satışların artmasını istiyor
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde bu yıl içerisinde çıkış yapan Forspoken, onun öncesinde de Marvel's Avengers (hizmetine son veriliyor) gibi yapımlarla beraber satışların nitekim durağan haline geldiğini belirten Square Enix, bu durağan satışları arttırmak istiyor. Son zamanlar çoğu oyuncunun hayal kırıklığına uğradığı yapımlarla karşımıza çıkan Square Enix, şimdi ise Blockchain temelli oyunlara yöneliyor.
 
Blockchain teknolojisi kapsamında daha önce Ubisoft gibi firmalar çeşitli denemeler içerisine giriş yapmıştı. Bu kapsamda NFT içerikli Ubisoft Quartz programını başlattı ancak bu program oyuncular tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Square Enix'in ise bu blockchain teknolojisine yaklaşımının ne olacağı henüz belli değil.
 
Square Enix, bu olayların akabinde Blockchain temelli projelere giriş yapmak istiyor ve bu fikir etrafında yoğunlaşıyor. Bakalım ne gibi projeler bizleri bekliyor olacak, hep birlikte göreceğiz.
 
Peki siz Square Enix'in bu gidişatı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun geliştirme stüdyo
VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nin Şampiyonu S2G Esports Oldu! Bleak Faith: Forsaken'ın Elden Ring'ten animasyon kopyaladığı bildiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wassuplaying

13.3.2023 21:43:54

0
Neyse ki Deus Ex ve Tomb Raider serilerini başkasına sattılar. Ucuz atlattık. Umarım Embracer Group bunlarla güzel şeyler yapar.

Caped 117 Crusader

13.3.2023 15:39:01

+3
batmak için çabalıyorlar resmen

arda29

13.3.2023 12:51:50

0
Bi kaç seneye Sony alır bunları, üst üste yanlış kararlar alıyorlar.

BSC Misafiri

13.3.2023 12:40:51

+2
Bu gidişat iyi değil. Oyuncuların nelerden nefret ettiği bariz belliyken inatla o dallara girmek istemeleri akıl tutulması resmen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız