Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SpongeBob Temalı Xbox Series X Konsol Paketi Ortaya Çıktı

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Series X konsolunun yeni bir paketi ortaya çıktı. Paketin detaylarına bakacak olursak SpongeBob temalı olduğunu görebiliyor ve hem konsolun hem de kontrolcünün bu temaya uygun olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Konsol paketi 700 dolardan satışa sunulacak 
 
 
 
SpongeBob temalı Xbox Series X paketi 700 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkıyor. Sınırlı sayıda piyasaya sürülecek olan bu sürüm 7 Mart tarihinde satışa açılacak. Paket içerisinde Nickelodeon All-Star Brawl 2 oyununun dijital bir kodu da yer alıyor.
 
Konsol sürümü Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Best Buy Drops aracılığıyla satışa sunulacak. Öte yandan Microsoft, yakın zamanda PlayStation ve Switch konsoluna birinci taraf oyunlarının geleceğini açıkladı. Bu oyunlar arasında Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves ve Grounded gibi oyunlar bulunuyor.
 
Diğer taraftan Xbox başkanı Sarah Bond, Xbox Series konsolunun son nesil olmadığını ve yeni nesil bir konsolun daha kullanıcılara sunulacağını açıkladı. Bu yeni konsolun ise donanım tarafında oldukça güçlü olacağını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım microsoft uygulama
Skull and Bones'un Fiyatında 25 Dolarlık Düşüş Yaşanyor Switch Emülatörü Geliştiricisi 2,4 Milyon Dolar Tazminat Ödeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

6.3.2024 00:43:37

0
sünger bob oyunları pcde var yalnız. diğerleri de var..tam takip etmiyorum bu aralar belki gecikmeli çıkan vardır ve ya çıkacaktır. bir aralar pcnin yanına ps de alayım xbox da alayım nintendo da alayım diye hayal eder, para ayırmaya çalışırdım fakat baktım yok, cazibesi çok düştü konsolların.. gittim pcyi güçlendirdim. tercih meselesi tabi.. Sünger Bob için dizayn edilmiş gibi zaten bu konsol. bir stickerla halledilir gibi. fantazi ürün.

BSC Misafiri

5.3.2024 19:53:27

0
Adamlarda spider man god of war var bunlarda da sünger bob:)gerçi pc pc'ler de o da yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız