Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skull and Bones'un Fiyatında 25 Dolarlık Düşüş Yaşanyor

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan ve korsan teması ile öne çıkan Skull and Bones'un fiyatında büyük bir düşüş yaşanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun, çıkışından yaklaşık üç hafta sonra 25 dolarlık bir indirimle karşılaşılıyor.
 
Skull and Bones 70 dolarlık fiyat etiketiyle çıktı 
 
 
 
Birçok kez ertelenmeye maruz kalan ve 2020 yılı içerisinde yeniden düzenlenen Skull and Bones, 16 Şubat tarihinde 70 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Ancak Best Buy mağazasında satılan PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sürümlerinin 50 dolara satıldığı ortaya çıktı ve bazı bölgelerdeki satıcılar da bu fiyatı baz alarak fiyatlarını düşürdü.
 
Oyunun yayınlanmasından önceki hafta yapılan bir kazanç görüşmesi sırasında Ubisoft'a canlı servis bir oyuna neden 70 dolarlık bir fiyat biçildiği soruldu. Yanıt olarak Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, oyunun tam bir yapıyı bünyesinde barındırdığını ve hatta "AAAA" bir proje olduğunu aktardı.
 
Öte yandan Ubisoft, oyunun 8 saatlik bir deneme sürümünü yayınladı. Bu deneme sürümü ile beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve satın almayı tercih etmeniz durumunda ilerlemenizi de tam oyuna aktarabiliyorsunuz.
 
Peki siz bu oyunun fiyatını nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Skull & Bones Ubisoft
Modern Warfare 3'ün 2. Sezonundan Yeni Detaylar Açıklandı SpongeBob Temalı Xbox Series X Konsol Paketi Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fantastik17

7.3.2024 16:44:09

0
Epicden 900 lira vererek aldım. Her akşam iş dönüşü strest atmak amaçlı giriyor savaşıyor gemimi geliştiriyorum. Gayet de keyif alarak oynuyorum. Grafiklerde gayet tadında.. Asıl keyfimi bozan dışarda yemek yemeye gittiğimizde gelen hesap. iki hamburger menuye 500 lira veriyoruz. 15dakikada bitiyor. tatlı da söylersen vay haline :)

BSC Misafiri

6.3.2024 11:30:08

0
Nitelikli dolandırıcılık teşebbüsü başarısızlıkla sonuçlandı!!!!

yaratıc1KLAVYE

6.3.2024 07:56:11

0
Senelerdir geliştirilen oyunun hazin sonu.

BSC Misafiri

5.3.2024 19:52:15

0
AAAA OYUNUMUZ PATLADI .D

ezicioyuncu

5.3.2024 17:38:46

0
Çok değil her ubi oyunu en fazla 3 ay sonra %60 dan indirime girer. Hatta epic kuponu ile yakalanırsa bu oyunu 300e alırsınız yakında.

waltran

5.3.2024 16:45:12

0
70 dolar 100 dolar etmeyecek oyunlari insanlara zorladilar simdi oyuncu bulmakta zorlaniyorlar. 40 dolarlik helldivers 2 ise serverlari dolu :D en bastan su oyunu 40 dolara satsalar bence cok daha fazla kar ederlerdi, whale oyunculari somurmek icin pahali skin packler eklerlerdi kurtarirlardi zaten zarari, simdi giriyorsun deniz bombos. pvp eventlerde insan yok birde cikip utanmadan AAAA diyor. singapur hukumeti verdikleri destek bosa gitmesin diye bu oyunu cikaracaksiniz sarti koymasa oyunu iptal edecektiniz yahu... benim eyyorlamam bu kadar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skull & Bones
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız