Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splinter Cell 3DS İçin 3 Yeni Görsel Yayınlandı

Oyunun ara sahnelerinin 3D izlenebilmesi harika olacak.

    Splinter Cell'in 3DS çıkarması olacak olan SP 3DS için yepyeni ekran görüntüleri karşınızda. Otoriteler tarafından halen serinin en iyi oyunu olarak kabul edilen Chaos Theory'nin yeniden yapım uyarlaması olacak olan oyunun Nisan ayında çıkacağı düşünülüyor.
 
    Aşağıdan oyun için yayınlanan 3 yeni ekran görüntüsünü görebilirsiniz. Bugün yapım için yeni bilgiler de verilmişti bunları madde madde sıralarsak:
 
*Splinter Cell 3DS'te geçtiğimiz yıl çıkan Splinter Cell: Conviction'dan öncesi anlatılıyor. Sam Fisher, 3rd Echelon ile çalışarak hükümet için suikastlar yapıp Üçüncü Dünya Savaşı'nı engellemeye çalışacak.
 
*Oyundaki tüm animasyonlar ve ara videolar 3D olarak görülecek; hatta menüleri, ekran bilgilendirmelerini ve yükleme ekranlarını da 3D olarak görebileceksiniz.
 
*Orijinal oyundaki tüm silahların yanı sıra ek olarak duman ve gaz bombaları, füzyon gözlüğü, duvar mayınları ve yeni silah eklentileri bulunacak. 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Splinter Cell Nintendo 3DS Gameloft Ubisoft Aksiyon ekran görüntüsü
Japonya Depremi Oyun Sunucularını da Vurdu! Crysis 2 vs. Crysis Görüntü Karşılaştırması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's Splinter Cell 3DS
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız