Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 22 Haziran'da Çıkacak


    Metal Gear Solid serisinin yapımcısı Hideo Kojima'yı yaptığı akıl oyunlarıyla tanıyoruz. En son vukuatında Silent Hills duyurusunu P.T.'nin sonuna saklayan Kojima, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'i de İsveçli sahte bir stüdyo olan Moby Dick Studios adıyla duyurmuştu. Dün gece The Game Awards'ta sahne alan Kojima, oyuncuların dikkatini çeken bir şey daha yapmış görünüyor.
 
    Dün gece Kojima, üzerinde sadece yazılar bulunan bir tişörtle sahneye çıktı. İsveçli bir oyuncunun dikkatini çeken bu tişört, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in çıkış tarihini veriyor olabilir. Belirtilenlere göre İsveççe'de ilk satırda yer alan 'tijugoannan' 22, alt satırda yer alan 'den sjätte' ise 6 anlamına geliyormuş. Bunları bir araya getirirsek, Phantom Pain'in çıkışı için 22 Haziran'ı gösterebiliriz.
 
    Normalde oyun dünyası için de epey kurak geçen yaz ayları, önümüzdeki sene aynı kaderi yaşamayacak gibi görünüyor. Zira Rocksteady, Batman: Arkham Knight için resmi olarak 2 Haziran tarihini vermişti. Kojima da pastadan dilim kapmak için Haziran ayını seçebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Uncharted 4: A Thief's End için Yeni Bir Görsel Yayınlandı H1Z1'ın Erken Erişim Tarihi Pazartesi Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Aaron Paul

6.12.2014 18:46:24

+1
İnanmamak en iyisidir... Boşa umutlanmayın.

Sir Maximus is BACK

6.12.2014 18:00:29

-1
E3'deki tercumani gelseysi daha iyiydi I'm an honor site basladi.

ShadowofDeath06

6.12.2014 17:55:53

+2
Vallaha söylentiler beni çok hayal kırıklığına uğratıyor. En son TGA da underground 3 duyurulacak dediniz sabahın 7 sine kadar uyumadık :(

Oguz_Cole

6.12.2014 17:31:05

-1
Mgs4'te 12 haziran da tam benim doğum günümde çıkmıştı harika bir hediye olmuştu. Bu yüzden bu oyununda bu dönemlerde çıkması olası, dört gözle bekliyorum. The Game Awards'ta da ingilizcesi çok tatlıydı, ceketini de unutmamak lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız