Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Sony, PS4'te 60 FPS ve 1080P İçin Çabalıyor"

Playstation 4 şu an için daha fazla sempati topladı gibi görünüyor

     Playstation 4 ve Xbox One duyurularının ardından iki konsolun kıyaslaması oyuncular arasında sık sık yapılıyor. Tabi oyun geliştiricileri de boş durur mu? Oddworld oyunlarından tanıdığımız Just Add Water'dan da bu konuda bir açıklama geldi. Stüdyonun en yetkili ismi Stewart Gilray'in açıklaması şu şekilde:
 
     "Playstation 4'te biraz daha düzgün framerate (saniye/kare oranı) ile karşılaşabiliriz. Şu an Sony ile çalışıyoruz ve 1080p görsellerde 60 framerate oranını yakalamak için etkin olarak çabalıyorlar. Xbox One'da grafiklerin biraz daha (çok fazla değil) düşük kalitede olacağını anlayabilirsiniz. Veya 1080p'de 30 framerate oranını görebilirsiniz. Bu oyunun büyüklüğüne bağlı. Eğer Playstation 4'ün donanımını zorlarsanız, Xbox One sürümünde bazı ince ayarlar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Buna karşın oyununuzu Xbox One'da 60 framerate oranında çalışacak şekilde ayarlarsanız, Playstation 4'te de 60 framerate oranını yakalarsınız."
 
    Anlaşılan geliştiriciler de Playstation 4'ün daha güçlü bir cihaz olduğunu düşünüyorlar, buna karşın arada çok büyük grafik farklarının olmasını ise beklemiyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen Xbox One Just Add Water
Remember Me Yeni Nesle Gelmeyecek Microsoft XOne Konferansında Hazır Video Kullanmış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.5.2013 09:40:17

+1
Şurada düşünebilen iki tane beyin yok mu yahu. Her iki firmada film, arayüz vb.. katagorilerde 4k yı destekleyeceklerini bildirdi. Oyunlar 1080p yi native olarak desteklerken 2k ya kadar upscale ile çözünürlük sunabilecekler. Ancak " AAA+ " kalite bir yapımın 4k çözünürlük ile çıkmasının teknik açıdan imkansız olduğu söylenmişti. Microsoft tarafından 4k çözünürlükte eğer olursa görülecek oyun denilen şey, platform, puzzle, mini-games kategorisine giren oyunlar olduğu öngörülüyor - ki öyle de olacaktır. Şu microsoft'un sözlerinide haber yada kanıt olarak sunmayı kesin... Adamların lansımandaki alkıştan tutun da , gösterimini yaptıkları sırada kullanılan sunumun hazır sunum oluşuna kadar, ps 4 ve pc'ye çıkacak oyunların tamamına lansıman sırasında Xbox One exc deyip fail oluşlarına kadar , rezalet sınırı bilmeyen bir karakterleri mevcuttur. Bahsini ettikleri her kelimenin altında bir cambazlık bir bit yeniği var. O yüzden burada kalkıpta MS 4k dedi 4k olacak demeyin ! Kaldı ki Ps 4'ten kat be kat güçsüz bir alet o 4k'yı sunarsa playstation cephesinde bunun yapılmaması için hiçbir sebep yok. Hatırlarsanız pek çok oyun yapımcısı da yeni nesil konsolların 30 fps 1080p ayarında olacağını açıklamıştı. Gelmiş hala 4k diyenler var. 1080p daha yeni yeni oturmuşken. Mars gibi bir sistem 2k da oyun açmaya zorlanırken... Ps 4 konusunda Sony'nin çok yerinde bir karar aldığı düşüncesindeyim. 60 fps'yi 1080p ile oyunlarda sunsunlar da gerekirse 2k-4k'da resim bile açmasın makina.

GoldPunch

26.5.2013 23:00:19

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri aramızda xbox one ve ps4 oyun konsollarına 4k çözünürlükte oyun yapılacağına kendisini inandırmış arkadaşlar var :)))) xbox one a 4k desteği video formatı yani film vs için açıklandı oda olacakmı göreceğiz. pes4 tede 4k film oynatma özelliğiğ olacaktır fakat oyunlar için 1080p ve 60 fps bile zor görünüyorki zaten bu haberde bunu konu alıyor körmüsünüz arkadaşlar?
Xbox one icin 4k cozunurlukte oyunlar cikacakmis. http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_Oneda_4K_Cozunurlukte_Oyunlar_Mumkun-38406.htm#header

BSC Misafiri

26.5.2013 22:57:53

0
aramızda xbox one ve ps4 oyun konsollarına 4k çözünürlükte oyun yapılacağına kendisini inandırmış arkadaşlar var :)))) xbox one a 4k desteği video formatı yani film vs için açıklandı oda olacakmı göreceğiz. pes4 tede 4k film oynatma özelliğiğ olacaktır fakat oyunlar için 1080p ve 60 fps bile zor görünüyorki zaten bu haberde bunu konu alıyor körmüsünüz arkadaşlar?

bocekgrafik

26.5.2013 17:37:53

+3
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch Microsoft, Xbox One'ın 4K çözünürlüğünü destekleyeceğini belirtti. Sony'den de bu tip haber bekliyoruz.
30 FPS 4K yerine, 60 FPS 1080P, akıcılık açısından çok daha öndedir kanımca. 30-60 FPS farkını, özellikle de PC kullanıcıları iyi bilirler zaten. Ayrıca bu haber, Xbox One'ın 4K çözünürlüğünü destekleyeceğini belirtmesinin ardından geldi zaten.

GT_55

26.5.2013 11:01:10

+2
Sen çok zekisin zaten. Ne mariosu, şimdiki oyunlardan bahsediyoruz.Hani şu konsol portu oyunları 2000 fps'ye oynadığımız oyunlardan.Ben neyin ne olduğunu senden öğrenecek değilim.Elimdeki sistem ile oyun dünyasının nasıl şekillendiğini çok çok iyi biliyorum. Konsol portu oyunları sadece sahte dx11 efektleri ile daha yüksek fps'de oynuyoruz.Ötesi yok.Misal bunun gibi Üsttekiler X360, alttakiler PC DX11 1080p VH SSAA kapalı, Tessellation Normal Görüldüğü gibi büyük farklar yok.Çünkü çıkan oyunların hepsi eski nesil konsol portu.Asıl nextgen grafikleri geldiği zaman, şimdi 100 fps oynatan kartlar, gerçek nextgenda 30 fps kara oranını bile yakalamakta zorluk yaşayacaklar. Şu grafiklerden bahsediyorum. Ayrıca benim hiçbir zaman iddam olmadı.Yeni nesil konsollar son sistem pc'lerden güçlüdür diye.O yüzden konuyu başka taraflara çekmeyelim lütfen.

bloodTime

26.5.2013 08:42:54

-3
GT_55 ne zekisin sen arkadaşım o dediğin ayrıntı ince ayrtıntı bile değil .biz de mario'dan bahsetmıyoruz zaten...söylediğin ayrıntıyı bu forumda düşünemeycek var mıdır acaba... yeni nesil konsollar cıktıgında üst düzey bi pc çok daha iyi grafikli oyunları 1080p 60 fps'den yüksek acadak konsollar acamayacak bu bir gerçek bunu kabul ediceksin :)) ve görüceksin de...Burda fanboylar gibi inat olsun diye konuşmuyorum.

bloodTime

26.5.2013 08:36:54

0
TheBladeRunner ne yalanı yaaa ne yalanı ben alamam sen alamazsın ama 1 kişide bile olsa benim dediğim dogru arkadaş sen buna bakıcaksın buna.. yok efendım 50 bin miş 100 binmiş sonucta illaki alan olmucak mı 4k'yı ? 2013 sonunda yenı yeenil konsol cıkacak mı cıkacak ...zengin dallamanın biri gidip gtx 790 alıp 4K'sına takacak mı takacak ...ve sonucta senın o konsolundan daha üstün olacak bu kadar hala yok yaygınlaşmadan alamazsın fiyat düşmeden alamazsın ...burda mevcut pc teknolojisi ile yenı yenıl konsolların teknolojisini kıyaslıyorum anladın ?

bloodTime

26.5.2013 08:32:12

0
şunu aklınızdan cıkarmayın ve hayal kurmayın beyler bu nesil bundan öncekilere benzemez ,konsollar atılım yapamadı ne maddi imkanlar ne de teknooji buna izin vermedi .yeni nesil konsolları günümüz pc'lerinden üstün OLAMAZ artık anlayın şunu ... zaten kaç sene önce başlanmış konsol yapımına grafik belli ram belli yok mamiridir zarttur zurttur bunlar hikaye ...

2K

26.5.2013 02:21:36

0
Şunu açıklığa kavuşturalım da artık bu muhabbet bitsin. Şu an piyasada olan bilgisayar bile konsollardan üstün ve 'o bilgisayarlar 5.000TL ama' demekte gereksiz toplayan işten anlayan adam daha ucuza topluyor ya da parası oldukça parça değiştiriyor.Yalnız burada çoğu insanın anlamadığı şöyle bir şey var oyun geliştiricileri konsollara göre oyun yapıyor bu her nesilde böyle olmuştur çünkü istatistiklere bakarsanız her zaman konsollarda oyunlar daha fazla satar ve geliştiricilerde doğal olarak para kazanmanın derdinde oldukları için bu böyle gidir.Eğer bu dediklerim size inandırıcı gelmediyse bu nesile bakabilirsiniz PC Xbox 360'ı ve PC'yi yıllar önce geride bıraktı ama oyunlar bir süre boyunca hala konsollara göre yapılıyordu o yüzden ister 5 ister 20 bin TL'lik bilgisayarınız olsa da arada ki fark yok denecek kadar azdı.Bu nesilde aha 2-3 senedir PC kesin , açık avantajı ele geçirdi ki yeni nesil konsollar da şu an yolda.Artık bu dediğime karşı çıkan ya da eksi basan olmaz varsa eğer biri hayır dediğin doğru değil desin bekliyorum. Bu nesilde de bu durum devam edecek PC'ler ne kadar gelişirse gelişsin çünkü bildiğiniz gibi yeni nesil konsolların mimarisi temelde PC mimarisi yani artık geliştiriciler PC'ye farklı konsollara farklı oyun geliştirme konusunda sıkıntı çekmeyecek ve bu nesilde olduğundan daha çok oyunlar PC'de ve konsolda aynı gözükecek.Bu nesilde olduğu gibi anca yıllar sonra yine PC öne geçecek ve hop yeni nesil konsollar tekrar gelecek.Tabi ben burada PC ile konsol arasında hiç bir fark yoktur demiyorum büyük ihtimalle de yeni nesilde çoğu oyun 60 FPS olmayacak konsollar 30 FPS ile oynarken PC'de 60 FPS hatta sisteminize göre daha fazla FPS ile oynayabileceksiniz aradaki fark sadece bu olacak.Yani başka arkadaşların dediği gibi 4K ya da grafik olarak arada dağ gibi farklar olmayacak ne yazık ki.

GT_55

26.5.2013 01:42:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime hala 1080p ve 60 fps muhabbetini böyle düşünceli düşünceli yapıyosanız pc'den üstün filan demeyin kendinizle çelişyosunuz...birilerini kandıryosunuz bari pot kırmayın... bi gün çıkıp yeni nesil pc'lerden üstün dersiniz ( buna ancak konsol fanı inanır) bir gün çıkıp 60 fps hatta 30 fps'den bahsedersiniz... siz ps4 cıktıgında 1080p 60 fps diye çabalarken pc oyuncuları 4K çözünürlükte oyun oynayacak ...yalansa yalan deyin.
Günümüz oyunlarında nenemin kartıda 60 fps veriyor.Önemli olan gerçek nextgen oyunlarda 60 fps vermesi.Bu ince ayrıntıyı atlamayın.

BSC Misafiri

26.5.2013 01:32:32

0
4k'da bile 60fps verebilir gelecekte.(bknz:ps3 ilk çıkan oyunlar vs son çıkan oyunlar.sadece.özellikle de exc.ler)

bkaakco

25.5.2013 21:22:27

0
Günümüz PC'lerinden kat kat güçlü madem, 1080 P'de 60 fps versin bir zahmet. Son model PC'de bile optimizasyon iyi olduğu takdirde rahat alınır o rakamlar. Kaldı ki konsollar optimizasyon bakımından PC'yi katlar.

TheBladeRunner

25.5.2013 21:04:04

-1
quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime hala 1080p ve 60 fps muhabbetini böyle düşünceli düşünceli yapıyosanız pc'den üstün filan demeyin kendinizle çelişyosunuz...birilerini kandıryosunuz bari pot kırmayın... bi gün çıkıp yeni nesil pc'lerden üstün dersiniz ( buna ancak konsol fanı inanır) bir gün çıkıp 60 fps hatta 30 fps'den bahsedersiniz siz ps4 cıktıgında 1080p 60 fps diye çabalarken pc oyuncuları 4K çözünürlükte oyun oynayacak ...yalansa yalan deyin.
Buyuk yalan.5-6 yil sonra belki bak belki diyorum yaygin hale gelir evet oynarsin o isin bide amasi var.Kac bin tl cik odeyeceksin 4k da 60fps alabilmek icin orasini bilemem keza 4k tv lerin su an ki fiyatina bi goz at istersen.Ha birde zaten bu Kadar yil aradan sonra buyuk ihtimalle bi sonraki konsollarin ayak seslerini yakindan duyarsin.

GamerHand

25.5.2013 17:48:20

-1
Oyunlar 1080P standart olacak bunu anladık bu konsol sevenler için büyük bir atılım herkes bunu atlıyor! Native olmayan 720p'de oynadık bir çok oyunu ve artık FULL HD native oynayabileceğiz bu gerçekten büyük bir atılım. Bunun yanında birçok oyunda 60FPS sabitlenecek. Tabiki buda konsolcular için harika bir hareket. Sony bunu kendi stüdyolarına mı yoksa tüm stüdyolara mı konuşarak sabitlemeye çalışıyor o önemli. Ama oyununa göre 1080P 30FPS kabulümdür. Sonuçta bir önceki nesile göre büyük bir sıçrama hem çözünürlük hemde detay açısından. Yalnız yapımcının dediği gibi Xbox One'a 30FPS çıkan oyun bence PS4'e 30fps olarak çıkar sırf Xbox One'da oyun satsın kötülenmesin diye. Burda yapımcılarda bitecek iş ama tabi Sony herşeyin farkında ve sen Sony konsoluna oyun yapıyorsan birçok şeyin altına imza atıyorsun. Geçen nesil PS3'ün karmaşık yapısından dolayı Xbox 360 ve PS3 arasında multiplatform farkına Sony dayatma yapamadı çünkü Sony donanımı zordu. Ama şimdi mimarileri ve donanımları aynı ama PS4 tarafında daha avantajlı daha yüksek saat hızlı çipler ve hem daha hızlı hemde daha fazla ram miktarı bulunuyor ( 5gb ddr3 oyunlar için kullanılabilir Xbox One konsolunda. ) Ve dahası ilk defa PS4 geliştirici kitleri Xbox One'a göre daha iyi gidiyormuş :D Yani tüm bunlar alt alta geldiğinde Sony oyun yapımcısına direk donanımı doğru şekilde optimize edip edemediğine dair soru sorma hakkına sahip oluyor. Tek birşey diyeceğim E3'de Battlefield 4 1080P 60FPS gelirse yer yerinden oynar burda insanlar Mesut bey istifa diye bağırır hatta Mesut beyin o videosu alınır youtube editlenerek koyulur üstüne makara yapılır :D Kimsede birşey diyemez çünkü demediği birşey değil :D Hee kimse heyecan yapmasın ben 1080P 30FPS bekliyorum Battlefield 4'ü ve banada biraz abartı geliyor PS4 1080P 60FPS ama eğer olursa hani ihtimali düşük vay anam vay Mesut Bey'i çok fena eleştirirler burda. Ben hiçbirşey demem babamdan öğrendiğim ilk şeydir: Büyük lokma ye, büyük söz etme...

Worick Arcangelo

25.5.2013 17:45:47

0
Çabalamalılar da zaten çünkü yeni nesilde oyunlardan 1080p çözünürlük ve 60 Framerate oranı elde edemiyorsak buna yeni nesil denemez.

Executor06

25.5.2013 17:10:23

0
Yeni nesil grafik motorlarıyla 1080p de 60 fps yi konsollarda bu donanımsal özelliklerle yakalayabilirler mi ?

BSC Misafiri

25.5.2013 15:24:35

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Bazi pc ci arkadaslar hala biz 4k oyun oyun oynuyoruz diyor, hangi oyunlarmis onlar ? Bana asli yani native 720p yada 1080p oyunu upscale ile 4k yapip 4knoyun oynadim demeyin, birakin 4k yi su an en iyi yujsek config e sahip pc bile 2k olarak kodlanmis bir oyunu surunerek acar, 1080p oyunu 4k ya upscale etmek baska bastan 4k olarak kodlanmis bir oyunu acmak bambaska birsey.
Aynen katılıyorum. Yeni çıkan kartlar bile 30-45 fps ye düşüyor. crysis 3 ü zor oynayan adamlar 4k dan bahsediyor :D

BlackBeasT

25.5.2013 14:13:30

0
@_RevO_ oh yarasın söğüşleme tabanlı XO adı'da Xbox Due olaydı hem kısatmasıda güzel XD daha anlamlı olurdu , power tuşuna her bastığımızda 1$ dolar dolar acc'dan yemese bare...

2K

25.5.2013 13:46:02

+2
Hangi firma sabit 60 FPS'yi başarırsa direk öne geçer.

GAMER981

25.5.2013 13:34:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: digimon52 Bu Haberi Duyan Microsoft Yetkilisi : Kenidisini Tokatlarken Görüntülendi.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BlackBeasT

25.5.2013 13:18:13

+1
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_ Bu arada xbox one'da amerikan kanallarını izleyebilecekmişiz Sony arayı açıyor yeni nesilde, x360 tozlanırken ps3'ün yanına bir da ps4 koyacağız bu gidişle, xbox fena çuvalladı... nihayetinde oyun konsolu lazım bize dekoder değil
Şu uydu receiver ile ayda 1 şifre yükleyip 24:00 sonra Multi kanalları izlediğimiz zamana yetişseydi ilk tercih elbette XO olurdu.. o sektörde aldı başını gitti hacı yaw uydu receiver adult izleyen mi kaldı ? PS1da movie kart takıp film izlerdik en Vividinden Şu zaman olmuş oyun konsolu alacaksın oturup başına tv izleyeceksin onun oyuncu olduğundan şüphe ederim.. 2k-4k'lar sevdası nerden geliyor ? ekonomik anlamda ulaşabilir seviyelere gelsin o zaman gelsin 2kler gitsin 4kler yaparıkda 2k möniter al yanına üst seviye E.Kartı ekle ona vercen paraya al PS4 evinde 1080p LED tv vardır. bağla oyna oyunu dönem bunu gerektiriyor.

jeofoking

25.5.2013 12:22:19

0
4k film çözünürlüğü ortalama 100 gb'yken 4k oyun boyutları ne kadar olur acep bide 4k çözünürlükte oyun oynayan arkadaşlar varmış bi zahmet söyleyiversinler merak ettim :D

iamburak

25.5.2013 12:20:05

0
60 FPS'ye bayılıyorum 1080P çözünürlükten sonrası zaten benim için görsel olarak birşey farkettirmiyor

Kasatka

25.5.2013 11:54:14

-1
Bazi pc ci arkadaslar hala biz 4k oyun oyun oynuyoruz diyor, hangi oyunlarmis onlar ? Bana asli yani native 720p yada 1080p oyunu upscale ile 4k yapip 4knoyun oynadim demeyin, birakin 4k yi su an en iyi yujsek config e sahip pc bile 2k olarak kodlanmis bir oyunu surunerek acar, 1080p oyunu 4k ya upscale etmek baska bastan 4k olarak kodlanmis bir oyunu acmak bambaska birsey.

ultralisan

25.5.2013 11:41:06

0
bir zahmet artık

bloodTime

25.5.2013 11:02:24

0
hala 1080p ve 60 fps muhabbetini böyle düşünceli düşünceli yapıyosanız pc'den üstün filan demeyin kendinizle çelişyosunuz...birilerini kandıryosunuz bari pot kırmayın... bi gün çıkıp yeni nesil pc'lerden üstün dersiniz ( buna ancak konsol fanı inanır) bir gün çıkıp 60 fps hatta 30 fps'den bahsedersiniz... siz ps4 cıktıgında 1080p 60 fps diye çabalarken pc oyuncuları 4K çözünürlükte oyun oynayacak ...yalansa yalan deyin.

Project Scorpio

25.5.2013 11:00:04

-10
Biz 4K ya ulaştık Sony hala 1080p de sürünüyor.

BSC Misafiri

25.5.2013 10:50:31

0
beyler hep danışıklı dövüş iki konsolunda bütün özellikleri birbirine benziyo ikisindede büyük farklar olmaz ikisinide almaya iter bu güzel kardeşlerimiz... ayrıca neden hala şu normal olna 75 fps yi bi türlü bulamadılar bilmiyorum 8 gb rami 8 çekirdek işlemciyi basıyolar makinaya ekran kartlarıda geniş veriyoluna sahip saaat değerleri hızlı olan şeyler olucaktır eminim ama hala 30 diyolar 60 diyolar bendede xbox var ama sanırım yeni nesilde pc alcam bu ne ya iyice dengesizleşti bu konsol firmaları

omris2013

25.5.2013 10:44:56

0
sony başarırsa güzel olur

ErayG-TR

25.5.2013 10:43:04

0
Konsola geçiş yapmak için güzel bir neden

Tall Man

25.5.2013 10:24:59

+5
Xbox One ın en çok gamepad ini sevdim . Umarım pc için de çıkarırlar . Onun haricinde her yönüyle PS4 daha iyi.

UzmaN345

25.5.2013 10:24:25

-1
Ben pc'de 70 fps aşağısını kabul etmiyorum :D adamlar hala 30 - 60 fps arası gidip geliyorlar işte yeni nesilin hali....

Rseen

25.5.2013 10:10:48

0
60 fbs'de çalışması çok iyi olmuş ama ilerleyen dönemlerde bunun değişiceğini düşünüyorum.

masterbatu

25.5.2013 09:58:38

0
bunun ortasi yok mu. 40 45 fps diye birsey yok galiba herkes ya 60 ya 30 diyor.

Recharged

25.5.2013 09:40:15

0
Sony bu çabalarının sonucunda umarım bizi memnun edecek şeyler sunabilir.

BSC Misafiri

25.5.2013 08:45:53

+1
Goldpunch sony zaten yanlis hatilamiyorsam bunun aciklamasini yapmisti filmler konusunda zaten 4k olabilecegini söylemisti ancak oyunlar konusunda, böyle birseyin zor olacagini söylemisti su an xbox bildigin blöf yapiyor olmayacak pazarlama yöntemlerine girisiyor acikca da yalan söyluyor.

BSC Misafiri

25.5.2013 08:45:45

0
Bu demek oluyor ki teknolojisi gelismis firimalar ve sonynin ex oyunlari daha iyi fps dahA iyi bir goruntu kalitesiyle karrsimiza cikacak . Hele exlerde 90 veya 120 fps leri gore bilir miyiz acaba

BSC Misafiri

25.5.2013 08:44:38

0
e bi zahmet.

BSC Misafiri

25.5.2013 08:44:07

0
yıl olmuş 2013 yapsınlar bi zahmet 1080p ve 60 fps!

Dexstz

25.5.2013 08:43:30

0
Bravo sony'e.

CWaRRioR

25.5.2013 03:14:21

0
MS da kalksın Xbox One'da 4k oyunlar mümkün diye açıklama yapsın... Xbox'ın çıkışı pek beklenilen gibi olmadı

Noctis_Strife

25.5.2013 02:31:46

0
Sony güzel şeyler için çabalarken Microsoft b*ktan şeyler için çabalıyor...

digimon52

25.5.2013 02:14:39

+2
Bu Haberi Duyan Microsoft Yetkilisi : Kenidisini Tokatlarken Görüntülendi.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

- The Stig -

25.5.2013 02:00:51

+3
1080p'de 60fps alınabilir, alınmalı.. zaten bu nesil bunu yapamıyorsa çokta iyi olmaz.. tamam GTA V gibi oyunlarda 60 fps beklemiyorum ama tüm oyunlarda 30fps olmamalı.. EXC oyunların çoğu 60fps'ye yakın olacaktır kaldı ki önemli olan MULTIPLAYER oyunlarında bu rakamın yakalanması.. AC'de,Hitman'de 30 olmuş 60 olmuş benim için fark etmez ama BF4 gibi oyunların 30 fps olması son tercihimdir..

stun

25.5.2013 01:49:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri al işte yine xbox ps önünü kesecek. sonra dinle dur xboxda grafikler daha iy diye.
2si1 i izlemeni tavsiye ederim orada daha detaylı bilgi içeriyor

aykut291

25.5.2013 01:49:09

0
Sony vur vurabildiğin kadar MS tam sırasını yakaladılar valla

BSC Misafiri

25.5.2013 01:22:13

-3
al işte yine xbox ps önünü kesecek. sonra dinle dur xboxda grafikler daha iy diye.

GoldPunch

25.5.2013 01:21:30

-8
Microsoft, Xbox One'ın 4K çözünürlüğünü destekleyeceğini belirtti. Sony'den de bu tip haber bekliyoruz.

stun

25.5.2013 01:21:29

+1
ps4 ün donanım farkı ...exc lerde grafık olarak çıkacaktır bu açık ama multıplatformlarda , 2si1 de izlediğin ve mesut beyden anladıgım üzere , ya grafık yada frame rate olarak karşımıza çıkabılır

GT_55

25.5.2013 01:17:25

0
Dediğim gibi, grafiklerden aşırı bir fark olmayacak ama, daha yüksek fps ve daha temiz grafikler ps4 sürümünde olasıdır.Tabi exclusive oyunlar yine donanımın gücünü tam kullanıp, multiplatform oyunlardan çok daha iyi görünecektir.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız