Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Origins Plus Kore'de Derecelendirildi

 
 
Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Kurulu resmi olarak duyurulmamış Sonic Origins Plus adlı oyunu derecelendirdi. Aksiyon macera oyunu Sonic Origins ilk olarak 23 Haziran 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Şimdi ise Plus adlı yeni sürüm, birkaç ekleme ile beraber karşımıza çıkabilir.
 
Plus sürümü çeşitli yeniliklerle ve ek paketlerle karşımıza gelebilir
 
 
 
Kore oyun kurulu tarafından derecelendirilen Sonic Origins Plus, SEGA'nın önceki oyunu olan Sonic Mania'daki modeli izliyor. Bu model şöyle ki: Oyunun orijinal sürümünün haricinde bir de Plus sürümünün kullanıcılara sunuluyor. Plus içerisinde ek karakterler, ek içerikler ve daha fazlası yer alıyor. Sonic Mania'nın Plus sürümü oyunun ilk çıkışının ardından bir yıldan kısa bir süre sonra piyasaya sürülmüştü.
 
Sonic Origins, Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles ve Sonic CD'nin klasik koleksiyon maceralarının yeniden düzenlenmiş sürümünü bizlere aktarıyor. Oyun şu anda Steam'de yüzde 50'lik bir indirime sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun Standart sürümü 214,50 TL, Deluxe sürümü ise 237,50 TL.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sonic Origins Sega
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom için Yeni Fragman Yayınlandı Korku Temalı Macera Oyunu Bramble: The Mountain King'in Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Origins
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız