Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Temalı Macera Oyunu Bramble: The Mountain King'in Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Dimfrost Studios tarafından oyunculara sunulacak olan korku temalı atmosferik macera keşif oyunu Bramble: The Mountain King'in çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 27 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun ayrıca fiziksel sürümleri de kullanıcılara sunulacak. Fiziksel PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri 34,99 dolardan ve Switch sürümü ise  39,99 dolardan satışa sunulacak.
 
Steam demo etkinliği kapsamında oyunun bir kısmını ücretsiz oynayabilirsiniz
 
 
Korku temasına sahip macera oyunu Bramble: The Mountain King'in demosu Steam Next Fest Şubat 2023 Etkinliği'nin bir parçası olarak Steam üzerinden PC için mevcut. Aynı demo ilk olarak 2022'nin 4. çeyreğinde PlayStation 5 ve PC için yayınlanmıştı ve 50.000'den fazla oyuncu bu demoyu denemişti.
 
Bramble: The Mountain King oyunu bizlere İskandinav kültüründen unsurlar sunuyor. İskandinav kültüründen ilham alan bir dünyayı bizlere aktaran bu korku dolu macera oyununda kız kardeşimizi kurtarma görevine girişiyoruz. Çeşitli manzaraların ve atmosferlerin sunulduğuu bu oyunda gerilim dolu korku anları da bizlere aktarılıyor. Yer yer fazlaca tırstığımız anları bizlere sunan bu oyunda ilerlemeye ve çeşitli tehlikeleri aşmaya çalışıyoruz.
 
Bramble: The Mountain King çıkış günü fragmanı
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Bramble: The Mountain King
Sonic Origins Plus Kore'de Derecelendirildi Wo Long: Fallen Dynasty için PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bramble: The Mountain King
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız