Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Origins için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

 
 
SEGA, 23 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak olan Sonic Origins için bir genel bakış fragmanı yayınladı.
 
Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles ve Sonic CD'nin klasik koleksiyon maceralarını, yeniden düzenlenmiş Sonic Origins'te tekrar yaşayın! Simgesel Green Hill Zone'dan tehlikeli Death Egg Robot'a kadar, Doctor Robotnik'in sinsi planlarını bozmak için yenilenmiş yüksek çözünürlükte anılarınıza doğru bir yolculuk yapacaksınız! Bu son sürüm, keşfedilecek yeni alanlar, özel animasyonlar ve yepyeni bir Yıl Dönümü modunu içeriyor! 
 
Yüksek çözünürlükteki klasik Sonic oyunlarını ve tamamen yeni açılış ile bitiş animasyonlarını keşfedin! Yeni içeriklerin, mücadelelerin ve Museum üzerinden Special Stage'in kilidini açmak için çeşitli görevleri tamamlayarak coin toplayın. 
 
Fragman videosu (1:20'den 2:55'e kadar)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sonic Origins Sega
Xenoblade Chronicles 3 için Aionios Adlı Fragman Yayınlandı Sonic Frontiers için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Origins
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız