Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Slender: The Arrival için Yeni Grafik ve İçerik Güncellemesi Geliyor

 
 
Geliştirici Blue Isle Studios, The Slender: The Arrival'ın 10. yıl dönümü güncellemesinin PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için 18 Ekim'de 19,99 dolarlık bir fiyat karşılığında çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun yeni güncellemesi İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça ve Portekizce dil seçeneklerini destekleyecek. Tüm ön siparişlerde Valley'in ücretsiz bir kopyası yer alacak. Xbox Series ön siparişleri bugün itibarıyla mevcut, PlayStation 5 ön siparişleri ise 19 Eylül'de başlayacak.
 
Oyuna grafik güncellemesi geliyor
 
 
 
Slender: The Arrival'ın 10. yıl dönümü güncellemesi Unreal Engine 5 destekli olarak geliyor. Oyun bu kapsamda grafik iyileştirmeleri alıyor ve daha kapsamlı çevre detaylandırmalarının bizlere sunulmayı bekliyor. Yeni güncellemede ayrıca yeni bir bölüm de alıyor. Bu da ek hikaye içeriğini bizlere sunuyor.
 
Diğer taraftan Blue Isle Studios kurucu ortağı ve baş tasarımcısı Alex Tintor yeni güncelleme hakkında şunları söylüyor: "İlk çıkışın üzerinden 10 yıl geçti. Oyunu geliştirmek ve oyuna katkıda bulunmak için mükemmel bir fırsat bekliyorduk. Anlatılacak daha birçok Slender Man hikayesi yer alıyor ve bu deneyimleri sizlere sunmak için sabırsızlanıyoruz." 
 
Son olarak oyunun bu yeni sürümü için çeşitli videolar yayınlanmış durumda. Bu videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
10. yıl dönümü güncelleme fragmanı
 
 
 
Diğer fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Slender Slender Man Indie free to play pc mac Mark J. Hadley slender the arrival slender 2 slender 2 oynanış videosu slender the arrival the arrival xbox 360 playstation 3
Sony, PlayStation Plus Üyelik Uzatma Seçeneğine Sınırlama Getirdi! Yıllarca Beklediğimize Değdi mi? Starfield

Hudson51

3.9.2023 16:28:51

0
Slender ismiyle çıkan en kaliteli oyun sanırım. Bir korku oyunu olarak ise meh bir iş ama bu kapsamlı güncellemeyi oyun sahiplerine ücretsiz vermeleri güzel bir hareket. Şu an Steam de 18.5 TL. Direk kapın derim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Slender: The Arrival ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız