Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Slender: The Arrival için Dev Güncelleme: UE5 Geçişi, Yeni Bölüm ve Dahası!

 
 
Blue Isle Studios tarafından geliştirilen ve Blue Isle Publishing tarafından 2013 yılında oyunculara sunulan korku odaklı hayatta kalma oyunu Slender: The Arrival için yeni bir güncelleme geliyor. Yeni nesil bir güncelleme olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen Onuncu Yıl güncellemesi birçok yeniliği ve grafik iyileştirmesini bünyesinde barındırıyor ve aynı zamanda 18 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox series X/S ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyuna bu güncellemesi Steam'de ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkıyor ancak oyunu fiyatı bu güncellemeyle beraber de dünya çapınd  dünya çapında 19.99 dolara yükselmeye hazırlanıyor. Oyunun fiyatı 10 dolardan 19.99'a yükselmesi ile beraber elbette şu anda oyunu almanın tam sırası diyebiliyoruz ve bu güncelleme ile beraber de yeni içeriklerle karşılaşabiliyor ve daha fazla deneyimi burada elde edebiliyorsunuz. 
 
İkonik hayatta kaldı korku deneyimini bizlere aktaran ve 2013 yılında çıkış yapan bu yapım bizleri tüyleri diken diken eden bir yapıyla karşılaştırıyor. Oyunun onuncu yıl dönümüne özel yeni gelecek olan güncelleme içerisinde hem yeni içerikler hem grafik iyileştirmeleri hem de yeni dil destekleri eklenmeyi bekliyor. Bu güncelleme gerçekten de oyuncular tarafından beklenilen güncellemeler arasında yer alıyor ve bu kapsamda da oyun içerisindeki çeşitlilik daha da artış gösteriyor. Konsol tarafında ön siparişler şu anda mevcut.
 
Güncelleme Steam üzerinde ücretsiz 
 
 
 
Oyuna dahil olacak bu güncelleme Steam üzerinde tamamen ücretsiz bir şekilde çıkmaya hazırlanıyor ancak diğer taraftan konsol sürümleri için ön sipariş vermek durumunda kalıyorsunuz. Geliştirici ekip bu kapsamda mümkün olduğu kadar çok fazla oyuncuya ulaşmak için bu güncellemenin Steam tarafında ücretsiz olduğunu aktarıyor ve  böylece bu gelişmiş güncellemeyi bizlere sunmaya hazırlanıyor. Oyuna Steam üzerinde zaten daha önceden sahipseniz yeni bir sürümü satın almanıza gerek kalmıyor. Dolayısıyla 18 Ekim tarihinde Steam kütüphanenizi açabilir, eğer oyunu indirmemişseniz indirebilir ve direkt olarak yeni güncelleme ile beraber oyuna dahil olabilirsiniz. Eğer oyunu daha önceden indirdiyseniz de 18 Ekim tarihte Steam üzerinden sizlere bir güncelleme gelecek ve oyunu açmak istediğinizde zaten bu güncellemeyi yaparak geçiş yapabileceksiniz.
 
Oyunun eski sürümüne geçiş yapabileceksiniz
 
 
 
Bunun dışında bu güncelleme opsiyonel olarak karşıma çıkmayı hedefliyor. Yani istediğiniz şekilde bu güncellemeyi yapabiliyor veya eski sürüme dilediğiniz şekilde geçebiliyorsunuz. Oyunun eski sürümünü oynamak isteyen oyuncular Steam üzerinde sürümü değiştirme olanağına sahip olabiliyor ve istediğiniz şekilde talimatlara uyarak eski sürüme doğru geçiş yapabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu güncelleme bir seçenek olarak yer buluyor ve güncellemeyi beğenmediyseniz de eski sürüme doğru geçişinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu da gerçekten geliştirici ekip tarafından oyunculara sunulan güzel bir seçenek olmuş. Dolayısıyla oyunun özünü kaybetmek istemeyenler için gayet ideal bir yapı.
 
Yeni bir bölüm oyuna dahil oluyor 
 
 
 
Oyuna eklenecek olan yeni güncelleme ile beraber yeni bir bölüm daha oyuna dahil ediliyor ve yeni bölümle beraber de yeni içerikler ve bölgeler karşımıza geliyor. Daha çok karanlık bir tema ile beraber karşımıza çıkan oyun içerisinde eklenen yeni bölümle beraber farklı korku anları bizlere sunulmayı bekliyor ve ücretsiz bir içerik eklentisi ile beraber bu bölüm bizlere aktarılıyor. Oyunun bu bölümünü tanıtan bir kısa fragman şu anda yayınlanmış durumda ve bu kısa fragmanda yukarıdan izleyebilir ve bu bölüm içerisinde neler olup biteceğine dair kısa bir detay elde edebilirsiniz. Elbette bu bölümün tamamını oyun dahilinde bizlere sunulacak olan yeni güncelleme ile beraber oynayabilir ve bu bölümü de dilediğiniz gibi bitirebilirsiniz.
 
Oyunun fiyatı yükseliyor
 
 
 
Yukarıda da bahsettiğim gibi Onuncu Yıl Dönümü güncellemesi ile beraber oyunun fiyatında da çeşit ayarlamalar yapılmak isteniyor ve bu ayarlama ise karşımıza fiyat yükseltmesi olarak çıkıyor. Oyunun şu anda dünya çapında 10 dolarlık bir fiyatı bulunuyor ve 18 Ekim'de yayınlanacak olan güncellemeyle beraber de oyunun fiyatı 19.99 dolara yükseliyor. Dolayısıyla Türkiye fiyatı da bu kapsamda yükselişe geçmeye hazırlanıyor. Oyuna şu anda Steam sayfası üzerindeki fiyatı 190 Türk Lirası ve bu durum yukarıda da bahsettiğimiz gibi 18 Ekim'de değişmeye hazırlanıyor ve oyunun fiyatı gerçekten de büyük oranda yükselmeyi bekliyor diyebiliriz. Dolayısıyla oyunu satın almadıysanız bu fiyattan şu anda satın alabilir ve güncellemeyi bekleyebilirsiniz.
 
Şunu da belirtmek gerekiyor oyunun yeni güncellemesi en yeni konsollar ve PC sistemine geliyor ancak eski konsol donanımlarında bu güncelleme yer almadığından dolayı fiyatı aynı şekilde kalıyor. Yani eski konsol oyuncuları bu oyunu hala 10 dolarlık bir fiyatta almaya devam edebiliyor.
 
Yeni dil destekleri geliyor
 
 
 
Yeni güncelleme sadece bu gelişmelerle beraber sınırlı kalmıyor aynı zamanda içerikleri okuyabileceğiniz ve daha fazla dil desteği ile beraber karşılaşabileceğiniz bir yapıyı da bizlere sunmayı hedefliyor. Oyunda örneğin bir nesne ile karşılaştığınız zaman çeşitli görüntülenme seçenekleri çıkıyor ve bu görüntüleme seçeneği içerisinde de artık metin formatında yazıları okuyabiliyor ve oku seçeneğine tıklayarak daha net bir şekilde karşımıza yazılar gelebiliyor. Dolayısıyla bu yapı daha önceki korku oyunlarında da karşımıza çıkıyordu şimdi ise bu oyunda da yer almaya hazırlanıyor.
 
Bunun dışında yine oyunda yer alan bu sistem dahilinde geliştirici ekip daha fazla dil desteğini bizlere sunmaya hedefliyor ve yeni dil destekleri içerisinde ise İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, Rusça ve Portekizce bulunuyor. Bunların dışında yine Türkçe dil desteği ne yazık ki bizlere sunulmuyor.
 
Çevre detayları ve grafikler iyileşiyor
 
 
 
Onuncu Yıl Dönümü güncellemesi dahilinde son olarak yukarıda da bahsettiğimiz gibi grafik iyileştirmeleri ile beraber gelmeye hazırlanıyor. Oyunun yeni bir oyun motoruna taşınması ile beraber Unreal Engine 5 destekli bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliyor ve bu güncellemenin de grafikleri iyileştirdiğini belirtebiliyoruz. Oyun bu kapsamda grafik iyileştirmelerini bünyesinde barındırıyor ve bu güncelleme ile beraber daha fazla çevre detayıyla ve daha net içerikle beraber karşılaşabiliyoruz. Kapsamlı çevrede detaylarının bizlere aktarılması ve çevre detaylarının daha net bir şekilde karşımıza çıkması elbette oyuncular açısından önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor ve genel anlamda oyunun hem atmosferi hem de grafikleri iyileşmiş bir şekilde bizlere sunulmak isteniyor. Dolayısıyla 10. yıl dönümü yaması grafiksel iyileştirmeleri bünyesinde barındıran bir güncelleme olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Hayatta kalma korku oyunu için yeni gelecek olan güncelleme tekrar tekrar bahsettiğimiz gibi 18 gibi tarihinde birçok platforma çıkış yapmaya hazırlanıyor. Steam tarafında ücretsiz olarak sunulacak olan bu güncelleme konsol tarafında ön siparişler açık durumda ve belirli bir fiyatla beraber de bu yükseltmeyi satın alabilirsiniz.
 
Güncelleme içerisinde kısaca bu detaylar yer alıyor ve daha fazla detayı elbette 18 Ekim tarihi ile beraber öğrenmeyi bekliyoruz. Siz de bu güncellemeyi bekliyor musunuz? Oyunu hangi platformda oynayacaksınız? Bunları yorumlar kısmında belirtebilir ve dilediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Slender Slender Man Indie free to play pc mac Mark J. Hadley slender the arrival slender 2 slender 2 oynanış videosu slender the arrival the arrival xbox 360 playstation 3
Sony, Youtube'dan KoTOR Remake Videolarının Kaldırılmasıyla İlgili Açıklama Yaptı POSTAL: Brain Damaged PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Slender: The Arrival ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız