Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

POSTAL: Brain Damaged PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı ve geliştirici Hyperstrange ekibi nişancı aksiyon oyunu POSTAL: Brain Damaged'ın 2023 yılı içerisinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. POSTAL: Brain Damaged ilk olarak Steam ve GOG üzerinden PC için 9 Haziran 2022'de piyasaya sürüldü.
 
Hızlı aksiyon sahnelerine sahip
 
 
 
Hayranların çok sevdiği bir seri olan POSTAL nişancı ve aksiyon unsurlarını bünyesinde barındırıyor. POSTAL: Brain Damaged ile aksiyonun dozu daha da yükseliyor ve sizi serinin önceki oyunlarından çok daha derinlere götürüyor. Bu yapım içerisinde artık cennette değilsiniz ve sapkın ruhla beraber işler tuhaflaşmaya başlıyor.
 
Oyun içerisinde mizah unsurları bulunuyor ve bu unsurlar seri içerisindeki yapıya sadık bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ancak oyun yapısı gereği serideki önceki oyunlardan çok farklı bir şekilde oynanıyor. Oyunda karşımıza tuhaf, zorlu ve çeşitli düşmanlar çıkıyor ve aynı zamanda farklı ortamlara geçiş yapabiliyoruz.
 
Fragmana göz atmak isterseniz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu POSTAL: Brain Damaged Running With Scissors Hyperstrange CreativeForge Retro FPS
Slender: The Arrival için Dev Güncelleme: UE5 Geçişi, Yeni Bölüm ve Dahası! Red Dead Redemption 2 için Yeni Mod Ortamları Daha Gerçekçi Hale Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
POSTAL: Brain Damaged
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız