Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yıllarca Beklediğimize Değdi mi? Starfield

 
 
Oyun dünyasının en büyük geliştiricilerinden biri olan Bethesda'nın yıllar sonra yeni oyunu için sonunda vakit geldi. Duyurulmasından bu yana yaklaşık 5 yıl geçen Starfield önümüzdeki günlerde çıkışını yapacak. peki oyun bu kadar yıllık beklentiyi karşılayabildi mi? Oyunu, Bethesda Türkiye sayesinde 2 hafta önceden oynama şansına eriştik ve merak edilen sorunun cevabıyla karşınızdayız.
 
İşte videomuz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Slender: The Arrival için Yeni Grafik ve İçerik Güncellemesi Geliyor PowerWash Simulator için Back to the Future İş Birliği Paketi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.9.2023 13:17:36

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ne acayip insanlarsınız ya alt tarafı oyun. Belki bu anlatır size ne demek istediğimi. Vakti zamanında bir padişah, ülkesinin en hünerli sanatkârlarını sarayında ağırlamak istemiş, En hünerli sanatkâra 5 kese altın vaat etmiş padişah, her bir yöreden yüzlerce sanatkâr icabet etmiş bu davete, herkesin ayrı bir hüneri varmış, ancak biri varmış ki o güne dek eşi benzeri görülmemiş bir yetenek sahibiymiş, iğne deliğinden bir ipi, bir atışta 10 metreden geçirebiliyormuş, hüner gösterme günü gelmiş, Padişah divanında adam geçmiş karşıya, İğneyi 10 metre ötede tutmuşlar, adam on metre beride, deliği nişanlamış, İpliği atmış, iplik iğne deliğinden bir seferde geçmiş. Padişah çok şaşırmış adamın bu yeteneğine, yanına çağırmış ve bu beceriye nasıl sahip olduğunu sormuş, adam padişahın takdirini kazanma hevesi ile "ta evvelden beri çok çalıştım hükümdarım! iğne deliğinden ipliği 10 metreden geçirebilmek için, çocukluktan beri gecemi gündüzüme katarak çok çalıştım." demiş. Padişah emir vermiş adamlarına; "Tez bu yiğide 5 kese altın verile!" demiş. Adam çok sevinmiş sevinmesine ama padişahın devam eden sözüyle, sevinci kursağında kalmış; "Sonra da, sırtına 50 kırbaç vurula!" demiş padişah hiddetle, adamın korkudan dili tutulmuş. Konuşamıyormuş da "neden bu ceza?" diyen gözlerle padişaha bakıyormuş. Padişah demiş ki: "Söz verdiğim için, bu becerin sebebiyle, sana 5 kese altını veriyorum. Bu yaptığın ne sana, ne de insanlığa yarar sağlar. Gereksiz ve faydasız bir beceri geliştirmek için, boşa vaktini tüketmişsin. Sırtına 50 kırbaç cezası da bunun için!" demiş.
birader bundan daha boş yapacak tek insan hikayedeki o adamdan sonra sensin heralde.

BSC Misafiri

5.9.2023 10:02:48

0
Ne acayip insanlarsınız ya alt tarafı oyun. Belki bu anlatır size ne demek istediğimi. Vakti zamanında bir padişah, ülkesinin en hünerli sanatkârlarını sarayında ağırlamak istemiş, En hünerli sanatkâra 5 kese altın vaat etmiş padişah, her bir yöreden yüzlerce sanatkâr icabet etmiş bu davete, herkesin ayrı bir hüneri varmış, ancak biri varmış ki o güne dek eşi benzeri görülmemiş bir yetenek sahibiymiş, iğne deliğinden bir ipi, bir atışta 10 metreden geçirebiliyormuş, hüner gösterme günü gelmiş, Padişah divanında adam geçmiş karşıya, İğneyi 10 metre ötede tutmuşlar, adam on metre beride, deliği nişanlamış, İpliği atmış, iplik iğne deliğinden bir seferde geçmiş. Padişah çok şaşırmış adamın bu yeteneğine, yanına çağırmış ve bu beceriye nasıl sahip olduğunu sormuş, adam padişahın takdirini kazanma hevesi ile "ta evvelden beri çok çalıştım hükümdarım! iğne deliğinden ipliği 10 metreden geçirebilmek için, çocukluktan beri gecemi gündüzüme katarak çok çalıştım." demiş. Padişah emir vermiş adamlarına; "Tez bu yiğide 5 kese altın verile!" demiş. Adam çok sevinmiş sevinmesine ama padişahın devam eden sözüyle, sevinci kursağında kalmış; "Sonra da, sırtına 50 kırbaç vurula!" demiş padişah hiddetle, adamın korkudan dili tutulmuş. Konuşamıyormuş da "neden bu ceza?" diyen gözlerle padişaha bakıyormuş. Padişah demiş ki: "Söz verdiğim için, bu becerin sebebiyle, sana 5 kese altını veriyorum. Bu yaptığın ne sana, ne de insanlığa yarar sağlar. Gereksiz ve faydasız bir beceri geliştirmek için, boşa vaktini tüketmişsin. Sırtına 50 kırbaç cezası da bunun için!" demiş.

einhander

4.9.2023 17:08:35

0
çok ayıp bu kadar gömülmesi fazla geldi bünyeme

BSC Misafiri

4.9.2023 14:45:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Starfield'ın uzunluğu ana kampanya için yaklaşık 30 ila 40 arasındadır. Hikaye unsurları için ara vermeden oyunu tamamlamakta ısrarcıysanız, oyunu 23 saat gibi kısa bir sürede tamamlayabilirsiniz. Ancak yan görevleri tamamlayıp tecrübe kazanmak isteyenler oyunu yaklaşık 60 saatte bitirmeyi bekleyebilirler. Sonuçta Starfield'ın uzunluğu oynayan kişiye bağlıdır. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 ayda oyun biter,üzerine cila bile yaparsın tabi aklın var ise. Ha tabii 1500 tane element ile uğraşıp gezegenin her noktasını keşfetme hamallığına girersen 1 senede'de biter ama hangi akılsız bu oyuna o kadar zamanını gömer. Sana oyunun verdiği keyif toplasan 25 saattir,sonrası hep aynı şeyleri yap dur robot gibi.
işte o oyun oynamak olmuyor verilen süreler dümdüz oynayıp bitirsen ki süre oluyor. mal gibi oynamak deniyor ona. adamlar tonlarca icerik koyuyo sen bitircem diye en kısa yoldan gitmeye çalışıyorsun oyunun içeriğinin yüzde 1 ile yetiyorsun. bu hoi4 oynayıp 1 kere almanlara bitirip tamam bitti ne gerek var baska milletle oynamaya aynı zaten demek gibi bişi. her oynadığında verdiğin ya da vermediğin seçimler oyunu etkilerken dümdüz bitirmek ne bileyim. BG3'de 250. saati geçtim 3 kez bitirdim hala görmediğim şeyler varken oyunda 30 saatte bitirip atan adam oyunu oynadım demesin. ha çalışan biri günde en fazla 4-6 saatini ayırsa 1.5 aya yakın zamana tekabül eder ki bu bile fazla. ilerde gelecek modlar ve içeriklerle bunun bir o kadar daha oynanacağını düşünürsen elinde uzun yıllar sömüreceğin bir oyun var. ayrıca umarım evli değilsindir bu kafada ki birinin eşi olmak istemezdim hiç :)))

BSC Misafiri

3.9.2023 21:23:08

0
Starfield'ın uzunluğu ana kampanya için yaklaşık 30 ila 40 arasındadır. Hikaye unsurları için ara vermeden oyunu tamamlamakta ısrarcıysanız, oyunu 23 saat gibi kısa bir sürede tamamlayabilirsiniz. Ancak yan görevleri tamamlayıp tecrübe kazanmak isteyenler oyunu yaklaşık 60 saatte bitirmeyi bekleyebilirler. Sonuçta Starfield'ın uzunluğu oynayan kişiye bağlıdır. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 ayda oyun biter,üzerine cila bile yaparsın tabi aklın var ise. Ha tabii 1500 tane element ile uğraşıp gezegenin her noktasını keşfetme hamallığına girersen 1 senede'de biter ama hangi akılsız bu oyuna o kadar zamanını gömer. Sana oyunun verdiği keyif toplasan 25 saattir,sonrası hep aynı şeyleri yap dur robot gibi.

BSC Misafiri

3.9.2023 17:49:24

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Fallout uzay versiyonu,birde 25 senede geliştirilmiş hadi ordan kim inanır bu yalana. 7-8 puan arası Standart bir oyun işte,gamepass üye ol 1 ay hikayeyi bitir sil işte o kadar.
tabi millet skyrimi 15 senede bitiremedi sen benzerini 1 ayda bitirip atıcan demek vay be tüketmekte bir dünya markası olmaya doğru gidiyorsunuz. sen bu kafayla hiç bir oyundan zevk almayı bırak ne oynadığını bile bilmeden ruhsuz online oyunlar oynayıp durursun. onlar nasılsa bitmiyor

Hudson51

3.9.2023 16:27:29

0
Biraz havası çabuk söndü gibi. Yine de bir Bethesda klasiği olarak görüyorum bence. Uzayda geçen bu denli geniş bir macera yok. Bir sene sonra bugları ve optimizasyonu az buçuk düzeldiğinde girilir bakılır.

Persona_6

3.9.2023 13:53:55

+3
Jenerasyonların oyunu geliyor dediler , haftanın oyunu bile olamadı. 97 puanlı BG3 Ps5 e geldi.

aterikasedi

2.9.2023 21:20:47

+5
Optimizasyon leş gerçekten.

BSC Misafiri

2.9.2023 20:28:12

+4
Fallout uzay versiyonu,birde 25 senede geliştirilmiş hadi ordan kim inanır bu yalana. 7-8 puan arası Standart bir oyun işte,gamepass üye ol 1 ay hikayeyi bitir sil işte o kadar.

Sarohan

2.9.2023 14:53:49

+6
Değmedi. Performansı leş ötesi. Todd tam anlamıyla yeni nesil hissettirmek için herhalde tüm kartlara 30 fps için optimize ettirmiş.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız