Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim için Dragon Ball Z: Xenoverse 3 Modu Yayınlandı

 
 
Mod geliştricisi Juvantae, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition için Dragon Ball Z: Xenoverse 3 adlı yeni bir Mod yayınladı. Bu mod, Dünya'yı savunmanıza, bir dövüş sanatları turnuvasına katılmanıza, uzaylılarla savaşmanıza, uzayda uçmanıza ve ejderha toplarını toplamanıza olanak sağlayacak.
 
Mod açıklamasına göre Riverwood'a giden yolda yeni bir NPC (Yamcha) yer alacak. Modu kurduktan sonra bu NPC ile konuşmanız gerekecek ve NPC sizi yeni bir dünyaya götürecek. Böylece görev serisi sizin için başlayacak. Bu modun görev dizisi şu anda dünya dövüş sanatları turnuvasında sona eriyor.
 
Mod ile oyunculara çeşitli kolaylıklar da sağlanmış. Bu kapsamda halihazırda mevcut olan görevleri görmek için “help dbzsuper” yazabilirsiniz. 
 
Mod linki:
 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming 2K Games Bethesda Elder Scrolls 5 RPG Skyrim The Elder Scrolls V Skyrim
Steam, 30 Milyon Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısına Ulaştı Rapor: Star Wars Jedi: Survivor Hakkında Yeni Detaylar Aralık'ta Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız