Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam, 30 Milyon Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısına Ulaştı

 
 
Oyuncuların platformu Steam, 30 milyondan fazla eş zamanlı kullanıcıyla hafta sonu boyunca yeni bir rekor kırdı. SteamDB'ye Steam, 23 Ekim Pazar günü aynı anda çevrimiçi olarak 30.032.005 kullanıcıya ulaştı.
 
Counter-Strike: Global Offensive, Pazar günü 1,05 milyon eş zamanlı oyuncu ile en çok oynanan oyun oldu. Bir milyon oyuncuyu geçen tek yapım Counter-Strike: Global Offensive oyunuydu. Diğer popüler oyunlar arasında Pazar günü eş zamanlı 752.713 oyuncu ile Dota 2, 442.148 oyuncu ile PUGB, 214.493 oyuncu ile Apex Legends ve 214.493 oyuncu ile Lost Ark yer aldı.
 
Öte yandan kısa süre önce Valve tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen el PC konsolu Steam Deck'in dünya çapında bir milyondan fazla satıldığı doğrulandı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Gotham Knights Dahil Oluyor Skyrim için Dragon Ball Z: Xenoverse 3 Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız