Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skies of Fury DX Switch için Duyuruldu

 
   Illumination Games, Ingenium ve Seed Interactive Skies of Fury DX'i Switch için duyurdu.

   Skies of Fury DX, Mayıs 2017'de iOS (App Store) ve Android (Google Play) için çıkan uçuş aksiyon oyunu Ace Academy: Skies of Fury'nin geliştirilmiş versiyonu gibi görünüyor.
 

   Gökyüzüne çıkın ve bir savaş pilotu olarak Birinci Dünya Savaşı'nı deneyimleyin. Skies of Fury DX, oyunculara hem İngiliz hem de Alman pilotlar olarak tarihi Kanlı Nisan 1917'de epik, hava savaşı yapma şansı sunuyor. Birinci Dünya Savaşı'ndaki 10 farklı uçağı kullanarak, oyuncular müthiş, elle boyanmış ortamlarda uçabilecek. Görevleri ister tek oyunculu isterse de arkadaşlarınızla birlikte çok oyunculu ve split-screen olarak tamamlayın. 

 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
PS4 2017 Tatil Sezonunda 5.9 Milyon Adet Sattı, Toplam Satışları 73.6 Milyonu Aştı Dragon Ball FighterZ Açık Beta Oynanabilir Karakterleri Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.1.2018 17:10:59

0
İndie çöplerine Switch sd kartımda 1 mb yer vermem, vermiyorumsda zaten sen al oyna doya doya indie, Nintendo da madem koyuyor ayrı sayfa açsın nindie diye, benim gözlerimi yormasın oyun seçerken Eshop da gardaş! Hepsi aynı yerde duruyor

BSC Misafiri

10.1.2018 09:41:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Al işte daha dün ff xv gelsin diyorum bu Switch hala indie çöpleriyle devam etmeye kararlı ya, bunlar telefon oyunları Nintendo sen bi konsolsun getirme şu oyunları yahu, o kadar kaliteli oyun arşivin var geçmiş konsollarından onlara harca gücünü bu ne ya yeter vallahi indie’den kusasım geliyor artık!!!
Senin konuyu değerlendirme açın yanlış olduğu için yorumun da haliyle saçma olmuş. Switch'in geliştirici kitleri 450 dolardan satılıyor ve Nintendo'ya başvuran ve belirgin bir oyun yapımcısı olan herkes Switch geliştiricisi olabiliyor. Ben düzenli olarak her gün Nintendo haberlerini 4-5 siteden takip eden biriyim ve daha önce Steam'e çıkmış bağımsız bir oyunun o platformda 1 yılda sattığının 10 katını Switch'te 1 ayda sattığıyla ilgili paylaşımını görmüştüm. O oyunu hiç almayacak olsam da yapımcıya para kazandırması ve ileride daha büyük bir proje ile oyun dünyasına katılacak olmasına sevindim. Senin yanlış bakış açın bağımsız olan veya mobilden geliştirilen oyunlarla Nintendo'nun ilgilendiğini sanman. Oyunlarla geliştiricisi uğraşır ve Nintendo'nun onayından sonra konsolunda yayınlanır, ne kadar çok oyun ne kadar çok gelir kapısı demektir ve senin burun kıvırdığın o oyunlarında Dünya üzerinde alıcısı da olacaktır. Bazıları 3-4 kişiden oluşan bu geliştiricilerin destek alması gerek ve Nintendo bunu çok önemsiyor. FF XV'i de oldukça sıradan bulan biriyim, oynamak isteyene platform çok.

BSC Misafiri

10.1.2018 01:24:40

0
Şaka mısın sen jokerckck :)))) o resimleri eklediğim hızlıresim sitesi dışında bul bakalım istediğin yerde, oyunlarım arasında Doom yok, ikincisi ben zaten eski oyunların da Switch için gelmesinden yana olduğum için o eski dediğin oyunları da ekledim , önceki yazılarda yazdıklarımdan bellidir port olarak aktarılsın derim oyunlar Switch için, ucuz çöp indie Oyunlar ekleyeceğime hahaa, ayrıca Nintendo ‘nun da yeni olarak çıkardığı oyunlarda mevcut o Switch arşivimde, inanıp inanmamak sana kalmış, bu resimlerin aynısını bul merakla beklicem :)))

Jokerckck

9.1.2018 19:20:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bana laf söyleyen jokerckck ithaf edilmiştir, aşağıda hızlı resim sitesine yüklediğim şu an bendeki ürünler var mı yok mu bi bak bakalım? https://i.hizliresim.com/nW3031.jpg
Güzel araştırıp bulmuşun resimleri.Ha diyelim yedik gerçekten var o zaman senin için durum daha da içler acısı bu lafları ettiğin için.L.a. Noire,Skyrim,Mario Kart 8,Doom,Resident Evillar ona bakarsan eski oyunlar.Bunlara bunlar eski oyun ya switchde yeni oyunları yok ben bunları oynadım diyip geçiyor musun eğer gerçekten seninse?Geçmemişin oynamışın.Daha mobil oyunla indie oyunun farkını kavrayamayacak kapasitede bir varlıksın.Bu yüzden de konuyu uzatmanın bir anlamı yok.Ne yazıyorsan yaz kendini rezil etmekten öteye geçmiyorsun maalesef.

BSC Misafiri

9.1.2018 18:45:13

0
Bana laf söyleyen jokerckck ithaf edilmiştir, aşağıda hızlı resim sitesine yüklediğim şu an bendeki ürünler var mı yok mu bi bak bakalım? https://i.hizliresim.com/nW3031.jpg

BSC Misafiri

9.1.2018 18:45:00

0
Al kardeş bu da yeni çekip eklediğim güncel arşivimle Switch ! https://i.hizliresim.com/p6vPka.jpg Buna da inanmazsın diye aynı koltuk üstünde çektim resimi Jokerckck kardeş kendinde olmayan yada olamayacak ürünler için başkasına yoktur diye çöp atma, fikrim değişmez indie oyunlar bana göre iOS android yapılı çöp oyunlardır,Nintendo bunları siteye ekleyeceğine kendi eski oyunlarını ekleyerek zaman harcasın

darkdiva

9.1.2018 17:16:51

0
Kardeş indie oyunların gelmesi neden sorun oluyor ki? Bu oyunların yapımcısı Nintendo bile değil. Nintendo'nun kendi ip leri zaten geliyor ve gelecek. Üstüne rekor satış yapan bir konsol için aaa oyunlar da gelecektir. İsterse bin tane indie gelsin, ne olacak ki?

Jokerckck

9.1.2018 17:02:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Al işte daha dün ff xv gelsin diyorum bu Switch hala indie çöpleriyle devam etmeye kararlı ya, bunlar telefon oyunları Nintendo sen bi konsolsun getirme şu oyunları yahu, o kadar kaliteli oyun arşivin var geçmiş konsollarından onlara harca gücünü bu ne ya yeter vallahi indie’den kusasım geliyor artık!!!
indie çöpleri?Ya amacın trollük diyeceğim de bu kadarı da trollük değil boşluk.Git araştır indie çöpleri dediğin oyunlar neler,başardıkları neler,satış miktarları neler.Beğenmiyorsan almazsın zaten bu kadar basit.Ff xv de gelicek eğer sırf onu bekliyorsan zaten yanlış yapıyorsun.FF xv oynancak konsol değil tüm konsollara sahip olmama rağmen.Kaldı ki bu yorumu yapıyorsun ama eminim ki daha switchin bile yok.

BSC Misafiri

9.1.2018 15:08:05

0
Al işte daha dün ff xv gelsin diyorum bu Switch hala indie çöpleriyle devam etmeye kararlı ya, bunlar telefon oyunları Nintendo sen bi konsolsun getirme şu oyunları yahu, o kadar kaliteli oyun arşivin var geçmiş konsollarından onlara harca gücünü bu ne ya yeter vallahi indie’den kusasım geliyor artık!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız