Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4 2017 Tatil Sezonunda 5.9 Milyon Adet Sattı, Toplam Satışları 73.6 Milyonu Aştı

 
   Sony Interactive Entertainment PlayStation 4'ün 2017 tatil sezonunda (20 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında) 5.9 milyon adet sattığını duyurdu.
 
   Ayrıca:

- PlayStation 4, 31 Aralık 2017 itibariyle 73.6 milyondan fazla sattı.
- 2017 tatil sezonunda 55.9 milyondan fazla PlayStation 4 oyunu dünya genelindeki perakendeciler aracılığıyla fiziksel ve PlayStation Store aracılığıyla dijital olarak satıldı. 31 Aralık 2017 itibariyle PlayStation 4 oyunu satışları 645.0 milyona ulaştı.
 
   "Dünya genelindeki hayranlarımızın devam eden desteği sayesinde, tatil sezonundaki dikkat çekici satışlarımızı duyurmaktan onur duyuyoruz." dedi basın bülteninde  Sony Interactive Entertainment Başkan ve CEO'su John Kodera. "PlayStation Network 31.5 milyonu aşan PlayStation Plus abone sayısı ile muhteşem bir büyüme göstermeye devam ediyor. Ayrıca PlayStation Store en büyük aylık satışını Aralık 2017'de kaydetti." 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Dragon Ball FighterZ Goku Black Fragmanı Skies of Fury DX Switch için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.1.2018 01:40:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Sage Djavul İşte Spencer en son o açıklamalarda bulundu TV kanalında. En son olarakta iki yeni proje var ama E3 2018'e yetişmeleri zor gibi görünüyor umarım ben yanılırım. Halo 6 ve Last Night için ikinci el bir One S almayı düşünüyorumda dursun köşede zararı olmaz. Bu nesil maalesef Xbox hepimizin bildiği nedenlerden fena çuvalladı. İzledikleri stratejiyi baştan sona değiştirmeleri gerekiyor. Xbox 360 dönemine geri dönsünler valla koşa koşa gider alırım.
İyide Projeye 2017'de başmış olsalar 2018 E3'de duyursalar en az 2021'de çıkar o da en az kim o kadar bekleyecek ki Xbox'da exc kavramı yok yine fazla konsol sattırmıyor oyunlar PC'de var

Frobe

10.1.2018 20:05:59

+2
Yıllar boyunca bir PC oyuncusu olarak PS4 Pro ve Xbox One X arasında tercih yapma dönemindeydim. Xbox'ın harika gamepad'i ve Live hizmetinin kalitesi, işletim sisteminin Windows temeline dayanan sağlamlığı - PS'ın popülasyon fazlalığı, PC'deki boş lobilerin verdiği kanser hissiyatına nazaran çok fazla oyuncu olması, PS'e özel çıkan oyunlar vs. İki tarafın da ortasındayken PC'ye Forza Horizon 3 almak için araştırmalarımda, Xbox Live Gamertag'imi değiştirmek istediğimde Microsoft'un benden 9.90 $ istemesiyle konsoldan da Microsoft'tan da o anda soğudum ve gidip PS4 Pro aldım.

The_Rahip

10.1.2018 11:01:59

0
İşte Spencer en son o açıklamalarda bulundu TV kanalında. En son olarakta iki yeni proje var ama E3 2018'e yetişmeleri zor gibi görünüyor umarım ben yanılırım. Halo 6 ve Last Night için ikinci el bir One S almayı düşünüyorumda dursun köşede zararı olmaz. Bu nesil maalesef Xbox hepimizin bildiği nedenlerden fena çuvalladı. İzledikleri stratejiyi baştan sona değiştirmeleri gerekiyor. Xbox 360 dönemine geri dönsünler valla koşa koşa gider alırım.

alican88

10.1.2018 10:50:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sage Djavul İlk Xbox'dan beri Xbox kullandım, geçen nesil kırmızı ışık sıkıntısı bile beni bu nesilde olduğu gibi cihazdan soğutmadı. Xbox tercih etme nedenim ise ex'lerini beğeniyor olmam, gamepad ve Live hizmetleriydi ama bu nesilde herşeyi altüst ettiler. Spencer'ın şirin baba gibi görünmek uğruna PC+Xbox demesi konsolu öldürdü. Agresif olmak zorundasın ve oyunculara şunu diyeceksin ''Forza, Halo, GeoW yada X bir oyunu oynamak istiyorsan Xbox alacaksın'' bunu demediğin takdirde bu iş olmaz. Spencer en son katıldığı bir kanalda '' Yeni stüdyolar açmak istediklerini ve hazır olanları bünyelerine katmak istediklerine'' dair birşeyler açıklamıştı. E3 2018'e yetişmeyebilir çünkü zaman dar. Büyük olasılıkla yeni nesil konsolları için hazırlanıyor olabilirler. The Coalition Games'in yeni bir proje üzerinde çalıştığı duyuruldu birde Horizon yapımcısı yeni bir proje üzerinde çalışıyormuş. Umarım en sonunda kafaları dank etmeye başlamıştır.
Yeni nesil yada yeni konsollari icin hazirlanmalari imkansiz bu son nesli olur..zaten yeni konsollarini 2 ay once cikardilar..standart xboxtan nerdeyse 4 kat guclu cihaz cikardilar..en az 3 sene xox ile devam edecekler ve 2018 e3 de ex tanitmazlarsa zaten konsola olan bakis acilari degismis konsol isini artik onemsemiyorlar anlamina gelir..adamlar scalebound,fable gibi yapimlari iptal edip remedy gibi firmalari kaybediyorlar..Spencer da ortalikta gozukmuyor artik..

BSC Misafiri

10.1.2018 09:40:58

+2
Sony zaten parayı götürmüş Xbox satışları kadar PS plus üyesi var adamlara para akıyor.

BSC Misafiri

10.1.2018 09:40:53

+3
PS4 yaşayan bir efsane oldu. Yeni oyunlarla farkı açar. xbox markası gerçekten çok kötü yönetiliyor. Super Lucky Tale ile çıkış yaptılar Pubg gibi PC oyuncularının yalayıp yuttuğu oyunlara umut bağladılar. PS4 PC oyuncularının bile ilgisini çekerken xbox kendi ayakları üzerinde duramadı. Felaketin baş mimarı hergün konuşan Phil Spencer artık sessizliğe büründü

The_Rahip

10.1.2018 09:05:30

0
İlk Xbox'dan beri Xbox kullandım, geçen nesil kırmızı ışık sıkıntısı bile beni bu nesilde olduğu gibi cihazdan soğutmadı. Xbox tercih etme nedenim ise ex'lerini beğeniyor olmam, gamepad ve Live hizmetleriydi ama bu nesilde herşeyi altüst ettiler. Spencer'ın şirin baba gibi görünmek uğruna PC+Xbox demesi konsolu öldürdü. Agresif olmak zorundasın ve oyunculara şunu diyeceksin ''Forza, Halo, GeoW yada X bir oyunu oynamak istiyorsan Xbox alacaksın'' bunu demediğin takdirde bu iş olmaz. Spencer en son katıldığı bir kanalda '' Yeni stüdyolar açmak istediklerini ve hazır olanları bünyelerine katmak istediklerine'' dair birşeyler açıklamıştı. E3 2018'e yetişmeyebilir çünkü zaman dar. Büyük olasılıkla yeni nesil konsolları için hazırlanıyor olabilirler. The Coalition Games'in yeni bir proje üzerinde çalıştığı duyuruldu birde Horizon yapımcısı yeni bir proje üzerinde çalışıyormuş. Umarım en sonunda kafaları dank etmeye başlamıştır.

Persona_Non_Grata

10.1.2018 08:38:02

+4
Yazık vallahi billahi evde xbox one s var açmaya üşeniyorum, tipine bakınca bi konsol zannedersin içi boş arkadaş. 3 ayda oynadığım oyun sunset overdrive, gears of war remake, birazda quantum break, yaktığı elektriğe yazık la.

ozi_41

10.1.2018 08:22:20

+4
Özet
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

powersmachine54

10.1.2018 03:10:41

+3
Horizon zero dawn, uncharted lost legacy,GT Sports daha ne olsun. Exclusive oyun az olmasına rağmen gayet tatmin etti. Ve geçen yıl senin Xbox one da özel oyun bile yoktu,sen ondan bahset.Bu yıl zaten Sony oldukça çok güçlü exclusive oyunlarla eli çok güçlü.Gerçi Microsoft exclusive kavramını yok etmişti.

BSC Misafiri

10.1.2018 01:24:43

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Valla 2017 de çıkan ex ler oldukça vasattı 2018 den umutluyuz. Ama her zaman olduğu gibi ana konsolumuz olan Xbox ile güzel bir 2018 diliyorum.
Yapsınlar yapsınlar Bizde PC'de oynayalım Ne gerek var Xbox'a mis gibi PC ile Xbox oyunları oynanıyor. :)

Guest-E87629FD5

10.1.2018 01:21:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Ben gelsem nsl olur pampa?
Gel gülüm

Project Scorpio

9.1.2018 23:39:39

0
Valla 2017 de çıkan ex ler oldukça vasattı 2018 den umutluyuz. Ama her zaman olduğu gibi ana konsolumuz olan Xbox ile güzel bir 2018 diliyorum.

alican88

9.1.2018 23:35:00

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Sony bu nesil aldı yürüdü ama adamlar ekstradan bir şey de yapmadılar. Exc. oyunları sayıca fazla ama önceki nesillere göre daha az. Ben en çok önümüzdeki nesilde Sony'nin daha fazla online oyuna ağırlık verip, exc. oyun politikasında bugünleri aratacak bir yöne girmelerinden korkuyorum. MS zaten bu pazarın oyuncusu değil, eninde sonunda çekileceklerini düşünüyorum, bu adamlar işletim sistemi, ofis yazılımı yapmaya devam etsinler. Olan Çağlar gibi dijital oyunlara yürüyüp, açivment uğruna konsola bir nesilde 30-40 bin lira harcayan zavallılara olacak.
Bu nesil digelerine gore azdi ama sony boyle bir hata yapmaz..yani online agirlik versede exlerden taviz vermez..god of war yada lasat of us 2 duyruldugundaki salondaki cigliklari hicbir online oyun duyuruldugunda duyulmadi..sony bunun farkinda..online oyun agirlik verselerde exlerden taviz vermezler.. caglarada bakma abi laf atiyor ama hicbir ps exinide kacirmiyor :)

BSC Misafiri

9.1.2018 23:13:51

0
insanlar şunu kaçırıyor . Baktılar MicroSoft XBOX ONE X ' e özel oyun duyurmadı , yeni içerik gelmiyor . Tarihinin en kötü PSX'ini izlettiler bize . Niye baktılar bunlarda bir numara yok salla gitsin moduna girdiler . Hemen gevşiyorlar . Burada millet ya cahilliğinden konuşuyor ya da bilmediğinden ama ortalık SONY'e kalırsa durum hiç zannettikleri gibi güllük gülistanlık gitmez . Mumla rakip ararız . Kafalar pırıl pırıl yemin ediyorum :D

gmssmg

9.1.2018 23:12:56

+2
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Zamanında demiştim ama hatırlarsan, evet bu nesil konsollar çıktığında az goygoyunu yapmadık grafik muhabbetinin ama biliyorsun geçen nesilden grafik, grafik diye ağlayan bir kitle vardı, ortada UC2, GoW3 gibi oyunlar olmasına rağmen. Bir gölgenin, iki tane fazla otun muhabbetini yapan insanlar var burada, hatta renklerinin bile daha kaliteli olduğunu iddia eden 360 aşığı fanbotlar gördü bu gözler. Bizim goygoyun sebebi bu insanların samimiyetsizliğini ortaya koymak, biraz da gülmek içindi. Ama özel oyunlar her zaman vardı, bu neslin başında buna artı olarak donanımsal güçte vardı. Zaman değişti, MS en güçlü konsolu yaptı ama duyurunun ilk yapıldığı günlerde olayın güç değil, özel oyunlar olduğunu hep dile getirdim. Hatta sen en çok grafikleri boş ver 4K/60fps bana yeter dedin ama gördük ki, MS oyunlarının çoğu native 4K bile değil, bak 60 fps'yi geçtim. Önümüzdeki nesil geldiğinde de 4K/60 fps olayı olmayacak, yapımcılar yine daha iyi grafiklere abanacak, 60 fps yarış, dövüş oyunları gibi oyunlarda olacak ancak. Sony'nin pazarda tekel olması da ayrı bir konudur bence, bu adamlar PS1-2 döneminde de tekeldi ama oynadığımız en güzel oyunlar hep o döneme ait. Yani MS'un sayesinde rekabet olduda ne oldu; micro ödeme, paralı online, DLC gibi saçmalıklar hayatımıza girmekle kalmadı, Sony'ye de kötü örnek oldular. Oyuncular FPS türünden başka oyunlara burun kıvırır oldu, bu tarz rekabetçi oyunları, hikayelerin içine eden coop oynanışları kim icat etti peki, yine mi MS? İşte sırf bu yüzden MS oyun pazarında o pis ellerini çekmek zorunda, bilmiyorum oyun dünyası kaç yıl sonra kendine gelecek, toparlanacak ama MS'un bunları becermesi(!) 17 yıl sürdü...
Keşke MS konsol işine hiç girmeseydi de onun yerine Sega konsol yapmaya devam etseydi.Mis gibi olurdu.

İdrak İstimlak

9.1.2018 23:11:30

+5
Sony bu nesil aldı yürüdü ama adamlar ekstradan bir şey de yapmadılar. Exc. oyunları sayıca fazla ama önceki nesillere göre daha az. Ben en çok önümüzdeki nesilde Sony'nin daha fazla online oyuna ağırlık verip, exc. oyun politikasında bugünleri aratacak bir yöne girmelerinden korkuyorum. MS zaten bu pazarın oyuncusu değil, eninde sonunda çekileceklerini düşünüyorum, bu adamlar işletim sistemi, ofis yazılımı yapmaya devam etsinler. Olan Çağlar gibi dijital oyunlara yürüyüp, açivment uğruna konsola bir nesilde 30-40 bin lira harcayan zavallılara olacak.

alican88

9.1.2018 23:00:58

+3
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Zamanında demiştim ama hatırlarsan, evet bu nesil konsollar çıktığında az goygoyunu yapmadık grafik muhabbetinin ama biliyorsun geçen nesilden grafik, grafik diye ağlayan bir kitle vardı, ortada UC2, GoW3 gibi oyunlar olmasına rağmen. Bir gölgenin, iki tane fazla otun muhabbetini yapan insanlar var burada, hatta renklerinin bile daha kaliteli olduğunu iddia eden 360 aşığı fanbotlar gördü bu gözler. Bizim goygoyun sebebi bu insanların samimiyetsizliğini ortaya koymak, biraz da gülmek içindi. Ama özel oyunlar her zaman vardı, bu neslin başında buna artı olarak donanımsal güçte vardı. Zaman değişti, MS en güçlü konsolu yaptı ama duyurunun ilk yapıldığı günlerde olayın güç değil, özel oyunlar olduğunu hep dile getirdim. Hatta sen en çok grafikleri boş ver 4K/60fps bana yeter dedin ama gördük ki, MS oyunlarının çoğu native 4K bile değil, bak 60 fps'yi geçtim. Önümüzdeki nesil geldiğinde de 4K/60 fps olayı olmayacak, yapımcılar yine daha iyi grafiklere abanacak, 60 fps yarış, dövüş oyunları gibi oyunlarda olacak ancak. Sony'nin pazarda tekel olması da ayrı bir konudur bence, bu adamlar PS1-2 döneminde de tekeldi ama oynadığımız en güzel oyunlar hep o döneme ait. Yani MS'un sayesinde rekabet olduda ne oldu; micro ödeme, paralı online, DLC gibi saçmalıklar hayatımıza girmekle kalmadı, Sony'ye de kötü örnek oldular. Oyuncular FPS türünden başka oyunlara burun kıvırır oldu, bu tarz rekabetçi oyunları, hikayelerin içine eden coop oynanışları kim icat etti peki, yine mi MS? İşte sırf bu yüzden MS oyun pazarında o pis ellerini çekmek zorunda, bilmiyorum oyun dünyası kaç yıl sonra kendine gelecek, toparlanacak ama MS'un bunları becermesi(!) 17 yıl sürdü...
abi oncelikle soylemlerinde haklisin ki bircok yorumumda daha once senin hakliliginida dile getirmistim..lakin ben 4k@60fps olsun degil 60fps olsun cozunurluk ne olursa olsun grafik beni ilgilendirmez dedim..hatta senle bir sohbetimizde onumuzdeki nesil 60fps olacak dedim ama olmadi yani hakliydin..cihazlar nekadar guclu cikarsa ciksin fps ye degil cozunurluge abanacaklar diyordun nitelkim oyle oldu.. satislarin cogu multi platformda olsada ozel oyunlarin varligi ve etkinligi yadsinamaz..seninde dedigin gibi en guzel donemler ps1 ve ps2 deydi ve o donemler ne rakip ne birsey vardi.. Xbox one X in birak pro ya standart ps4 e bile rakip olamayacagini dusunuyorum zaten..ama az cok beni taniyorsun oyuncu adamim konsollari donem donem elestirsemde alirim oyuzden xbox one x te aldim.. 2018 yilina baktigimizda kacinilmaz bir son var zaten sony nin cikaracagi oyunlar karsisinda xboxin elle tutulur tek bir oyunu yok.. Kisaca bu nesil xbox hem elindekileri kaybederek hemde izledigi yanlis stratejiler yuzunden konsolu eline yuzune bulastirdi..belkide son nesli bilemeyiz..simdi herkesin umudu e3 2018z..eger ordada birsey yapamazsa konsol seruveni biter microsoftun..

İdrak İstimlak

9.1.2018 21:32:47

+2
Zamanında demiştim ama hatırlarsan, evet bu nesil konsollar çıktığında az goygoyunu yapmadık grafik muhabbetinin ama biliyorsun geçen nesilden grafik, grafik diye ağlayan bir kitle vardı, ortada UC2, GoW3 gibi oyunlar olmasına rağmen. Bir gölgenin, iki tane fazla otun muhabbetini yapan insanlar var burada, hatta renklerinin bile daha kaliteli olduğunu iddia eden 360 aşığı fanbotlar gördü bu gözler. Bizim goygoyun sebebi bu insanların samimiyetsizliğini ortaya koymak, biraz da gülmek içindi. Ama özel oyunlar her zaman vardı, bu neslin başında buna artı olarak donanımsal güçte vardı. Zaman değişti, MS en güçlü konsolu yaptı ama duyurunun ilk yapıldığı günlerde olayın güç değil, özel oyunlar olduğunu hep dile getirdim. Hatta sen en çok grafikleri boş ver 4K/60fps bana yeter dedin ama gördük ki, MS oyunlarının çoğu native 4K bile değil, bak 60 fps'yi geçtim. Önümüzdeki nesil geldiğinde de 4K/60 fps olayı olmayacak, yapımcılar yine daha iyi grafiklere abanacak, 60 fps yarış, dövüş oyunları gibi oyunlarda olacak ancak. Sony'nin pazarda tekel olması da ayrı bir konudur bence, bu adamlar PS1-2 döneminde de tekeldi ama oynadığımız en güzel oyunlar hep o döneme ait. Yani MS'un sayesinde rekabet olduda ne oldu; micro ödeme, paralı online, DLC gibi saçmalıklar hayatımıza girmekle kalmadı, Sony'ye de kötü örnek oldular. Oyuncular FPS türünden başka oyunlara burun kıvırır oldu, bu tarz rekabetçi oyunları, hikayelerin içine eden coop oynanışları kim icat etti peki, yine mi MS? İşte sırf bu yüzden MS oyun pazarında o pis ellerini çekmek zorunda, bilmiyorum oyun dünyası kaç yıl sonra kendine gelecek, toparlanacak ama MS'un bunları becermesi(!) 17 yıl sürdü...

alican88

9.1.2018 21:10:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry Can gardaşım benim hatrıma 125 milyon olsun diyelim
Olur oda olur sony bu gardas... :)

alican88

9.1.2018 21:09:26

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Microsoft bu haziran ayında düzenlenecek olan E3 2018 de ağır bombardıman yapmaz ise satıyoruz kankiler kim almak istiyor diye sahnede konuşma yapar Ama insanlar şunu kaçırıyor . Baktılar MicroSoft XBOX ONE X ' e özel oyun duyurmadı , yeni içerik gelmiyor . Tarihinin en kötü PSX'ini izlettiler bize . Niye baktılar bunlarda bir numara yok salla gitsin moduna girdiler . Hemen gevşiyorlar . Burada millet ya cahilliğinden konuşuyor ya da bilmediğinden ama ortalık SONY'e kalırsa durum hiç zannettikleri gibi güllük gülistanlık gitmez . Mumla rakip ararız . Gerçi Nintendo var rahip olarak ancak onlarda herkese hitap eden konsol üretmiyor . Aradan 1 yıl geçiyor alete DOOM geliyor bu tarz oyunların direk switch içinde duyurulması ve aynı günde switch içinde çıkması lazım ki son kullanıcı için bir anlamı olsun . Biz yıllardır konuşuruz şu MicroSoftu adam gibi bir firma alsada şahlandırsa diye , çünkü rekabetin olmadığı yerde heyecanda olmaz . Olan her zaman son kullanıcıya olur. Anlamayanlar için küçük birde örnek vereyim . AMD ekran kartı piyasasında hiç bir şey yapamayınca . Nvidia 1070ti diye saçma sapan bir kart çıkarttı . Bir sonraki kartlarımızın çıkışını erteliyoruz dediler . Niye zaten rakip yok millet bunlarla takılsın zaten AMD bana yetişemiyor dedi . Anlayacağınız piyasayı boş bulan firmanın totosu kalkar buda ürünü alan adamlara olur [:'(]
bunun suclusu microsoft ama bir noktayi kaciriyorsun..bu japonlar diger milletlere benzemez adamlarda gurur ve onur var..ps1 doneminde de,ps2 doneminde de rakibi olmamasina karsin oyunlari ve satislari ortada.. sony icin rakip varmi yokmu onemli degil adamlar oyunlarini ve konsollarini yapar..gerisine karismaz..

Guest-E87629FD5

9.1.2018 20:38:36

+1
Can gardaşım benim hatrıma 125 milyon olsun diyelim

Hoid

9.1.2018 20:31:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

bu saatten sonra rakip yok..110-120 diye gider bile o rakam..
Microsoft bu haziran ayında düzenlenecek olan E3 2018 de ağır bombardıman yapmaz ise satıyoruz kankiler kim almak istiyor diye sahnede konuşma yapar Ama insanlar şunu kaçırıyor . Baktılar MicroSoft XBOX ONE X ' e özel oyun duyurmadı , yeni içerik gelmiyor . Tarihinin en kötü PSX'ini izlettiler bize . Niye baktılar bunlarda bir numara yok salla gitsin moduna girdiler . Hemen gevşiyorlar . Burada millet ya cahilliğinden konuşuyor ya da bilmediğinden ama ortalık SONY'e kalırsa durum hiç zannettikleri gibi güllük gülistanlık gitmez . Mumla rakip ararız . Gerçi Nintendo var rahip olarak ancak onlarda herkese hitap eden konsol üretmiyor . Aradan 1 yıl geçiyor alete DOOM geliyor bu tarz oyunların direk switch içinde duyurulması ve aynı günde switch içinde çıkması lazım ki son kullanıcı için bir anlamı olsun . Biz yıllardır konuşuruz şu MicroSoftu adam gibi bir firma alsada şahlandırsa diye , çünkü rekabetin olmadığı yerde heyecanda olmaz . Olan her zaman son kullanıcıya olur. Anlamayanlar için küçük birde örnek vereyim . AMD ekran kartı piyasasında hiç bir şey yapamayınca . Nvidia 1070ti diye saçma sapan bir kart çıkarttı . Bir sonraki kartlarımızın çıkışını erteliyoruz dediler . Niye zaten rakip yok millet bunlarla takılsın zaten AMD bana yetişemiyor dedi . Anlayacağınız piyasayı boş bulan firmanın totosu kalkar buda ürünü alan adamlara olur [:'(]

alican88

9.1.2018 20:18:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

110 milyonla nesli kapatır gibi.
bu saatten sonra rakip yok..110-120 diye gider bile o rakam..

BekirTemel

9.1.2018 19:54:29

+1
yeni oyunlar bir gelsin de 2 ile çarpsınlar satışları

Project Scorpio

9.1.2018 19:52:09

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

Ana platformum PS4 ve Steam. Yanında destek Wii U var, Switch de alacağım. Xbox One X'e cevabım: "Sen gelme lan ayı" olur
Ben gelsem nsl olur pampa?

Guest-E87629FD5

9.1.2018 19:48:23

+3
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bence en büyük tehlike senin xbox one x alman olacaktır.
Ana platformum PS4 ve Steam. Yanında destek Wii U var, Switch de alacağım. Xbox One X'e cevabım: "Sen gelme lan ayı" olur

GT_55

9.1.2018 19:43:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry Son Xbox konsoludur Xbox One XXX. Kıymetini bilin yahu! Microsoft konsol pazarından çekilince anlayacaksınız değerini. Sony tek başına kalırsa özel oyunlar duyuracak sürekli, Naughty Dog ve Santa Monica oyunları oynamak zorunda kalacaksınız. Allah c.c. muhafaza belki ücretsiz online'a geri bile dönebilir Sony. Tehlikenin farkında mısınız?
Bence en büyük tehlike senin xbox one x alman olacaktır.

Persona_Non_Grata

9.1.2018 19:02:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 Daha ortada bunlar yokken; -god of war -spiderman -days gone -shadow of the colossus -death stranding -detroit become human -ghost of tsushima -last of us 2 80 milyon satmasi bunlarla beraber korkunc rakamlara ulasacaginin sinyalidir..
110 milyonla nesli kapatır gibi.

BSC Misafiri

9.1.2018 18:45:20

+2
Ben ps2 döneminde oynayamadığım ps2 oyunlarını ps4 de oynuyorum.Bir cihaz için grafik önemli olabilir ama asıl noktayı exlusive oyunlar oluşturuyor.Aksi olsaydı,grafiği bellibir derecede önemseyen biri olarak yazıyorum,ps2 oyunu nu ps4 de oynamazdım...

BSC Misafiri

9.1.2018 18:45:08

+2
PS4 Dünyanın en başarılı konsolu. Horizon Frozen Wilds'teki grafiği gördükten sonra rakipler halt etmiş dedim.. God of War 4, Shadow of the Colossus, Spider Man, Detroit gibi oyunlar çıkınca iyice uçar gider. TLOU2 sanırım fatality yapacak

BSC Misafiri

9.1.2018 18:44:27

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Santa_Monica Xbox one x ile dengeler değisecekti lafta bazı xboylara göre, hani daha kaç sattığını bile açıklayamıyor microzort, çıkış oyunu cuphead olan konsolu kim niye alsın orasıda ayrı muamma.
Yanlışın var çıkış oyunu daha iyi ve konsolun hakkını veren Minecraft 4K. Lütfen doğru bilgi verelim :D:D:D

Project Scorpio

9.1.2018 18:40:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL SONY den paralar yatmış bazılarına
İyi maaş veriyor Sony bunlara hemde TL de değil Euro alıyorlar

Guest-E87629FD5

9.1.2018 18:28:44

+1
Son Xbox konsoludur Xbox One XXX. Kıymetini bilin yahu! Microsoft konsol pazarından çekilince anlayacaksınız değerini. Sony tek başına kalırsa özel oyunlar duyuracak sürekli, Naughty Dog ve Santa Monica oyunları oynamak zorunda kalacaksınız. Allah c.c. muhafaza belki ücretsiz online'a geri bile dönebilir Sony. Tehlikenin farkında mısınız?

Hoid

9.1.2018 18:24:57

+1
SONY den paralar yatmış bazılarına

alican88

9.1.2018 18:14:29

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Diyen kişi Xbox One X aldı ve coşuyor 4K da.
Benim xbox alip oynamamla sony nin satis rakamlarinin artmasini veya artacak olmasini nasil bagdastirdin? nasil bir kafa yasiyorsun sen...ben xbox alip oynayinca sony nin satis rakamlari hakkinda fikrimi paylasmamalimiyim?

Project Scorpio

9.1.2018 17:29:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 Daha ortada bunlar yokken; -god of war -spiderman -days gone -shadow of the colossus -death stranding -detroit become human -ghost of tsushima -last of us 2 80 milyon satmasi bunlarla beraber korkunc rakamlara ulasacaginin sinyalidir..
Diyen kişi Xbox One X aldı ve coşuyor 4K da.

alican88

9.1.2018 17:19:46

+6
Daha ortada bunlar yokken; -god of war -spiderman -days gone -shadow of the colossus -death stranding -detroit become human -ghost of tsushima -last of us 2 80 milyon satmasi bunlarla beraber korkunc rakamlara ulasacaginin sinyalidir..

powersmachine54

9.1.2018 16:16:39

+2
Eskiden sir maximus kadar çok ağır xbox fanboyu vardı,eskhioyuncu xbox one x çıkınca ps4 pro satamayacak diyordu.Bu gibi haberler çıkınca hep bahaneler buluyordu.Aklımıza en ağır xbox fanboyu olarak bu forumda tam bir komedi olmuştu.Sony Microsoft'u oyun ve konsol konusunda tokat üstüne tokat vuruyor.

powersmachine54

9.1.2018 16:12:31

+3
Bu yıl çok rahat 100 milyona ulaşır.Seneye last of us 2,Death strandig,ghost of tsushima ile birlikte 50 milyon gibi satış rakamına ulaşır.

Persona_Non_Grata

9.1.2018 16:10:30

+9
Xbox one x ile dengeler değisecekti lafta bazı xboylara göre, hani daha kaç sattığını bile açıklayamıyor microzort, çıkış oyunu cuphead olan konsolu kim niye alsın orasıda ayrı muamma.

Kreuger

9.1.2018 15:26:05

+3
xbox 360 da ms sony yi korkutan titretmisti ve psn de multi oynamak falan bedava idi oyunlarin hepsi 360 a optimize oluyordu dlc ler ilk önce 360 a cikiyordu isler tikirindaydi ms icin lakin sonra politika degistirdiler oysa her sey ne güzel gidiyordu ne gerek vardi ,,,,hadi simdi yakala sony yi SIKIYSA ,hahahahahahha

BSC Misafiri

9.1.2018 15:08:11

0
Xbox one x az veya çok satsa ne değişecekki

BSC Misafiri

9.1.2018 15:08:08

0
2021 den önce ps 5 beklemeyin derim.

BSC Misafiri

9.1.2018 15:08:01

0
Sen bide ıkıbın onsakız de gör :)

BSC Misafiri

9.1.2018 15:07:55

0
Var ya cevap vererek en büyük hatayı siz yapıyorsunuz. Cevap vermeseniz kuduracak ama sizinde çok az da olsa sony fanboyluğunuz yüzünden durmayıp yardırıyorsunuz. Gerçekler ortada pert oldu bu ve önümüzdeki nesil Xbone x-y-z.. Bırak öten ötsün hayal dünyasında cevap vermeyin.

Guest-2C5CD639E

9.1.2018 14:59:22

+2
Xbox'un başında ki adamın yüzünden oldu bunlar. Yanlış strateji yaparsan olacağı bu. Donamım donamım alsana donamım xbox efendi umarım 8K yaparsın bu kafayla

BlackLead

9.1.2018 14:48:34

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Deagleturk Bu konsol satislari oyun satislari ne ara oyunculari ilgilendirir oldu yaw sanki dersin firmanin hissedarlari.Bizi ilgilendiren kaliteli oyun cikmasi gerisi faso fiso sonucta bu isi para icin yapiyorlar babamizin oglu degiller.
sony ne yapsın hababam xbox un yüzüne yüzüne vuruyor konsollarını nasıl ezdiklerini hak ediyorlar ama :D

Kennnn

9.1.2018 14:10:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Deagleturk Bu konsol satislari oyun satislari ne ara oyunculari ilgilendirir oldu yaw sanki dersin firmanin hissedarlari.Bizi ilgilendiren kaliteli oyun cikmasi gerisi faso fiso sonucta bu isi para icin yapiyorlar babamizin oglu degiller.
Tek ilgilendiren kismi bir konsolu çok ilgi görmesi satması o derece destek göreceği manasına geliyor ama mevzu bahis zaten satan bir konsol olunca tabiki de pek anlamı kalmıyor işin bizim açımızdan bu saatten sonra.

TncyKrmn

9.1.2018 13:46:18

+10
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: gamer-x Xbox one x Türkiye’de 120 adet satarak büyük bir rekora imza atmıştır ..... </blockquote> Kaynak: Sony Türkiye
Dedi ağlayarak xox fanboyu. Vurma diyordu sony'e yapma diyordu sony'e. Ama sony durur mu. Yetmez diyordu al sana al sana microFOSt diyordu :D :D

rambocuk

9.1.2018 13:16:56

+3
Xbox oyunları pc ye çıkması benim için çok iyi oldu evet gidip xbox x almama gerek kalmadı ama bu xbox markasının sonunu getiricek , bence içerden birileri win 10 du yüceltelim xbox a devam edeceksek dedi ve ortaya bu kötü sonuç çıktı kendileri için , ilerde yeni bir isimle bu sefer sadece konsola özel oyunlarla yeni bir konsol çıkaracaklarını düşünüyorum özellikle ps5 çıkarken .

Fearless_tr

9.1.2018 13:16:37

+2
Bu konsol satislari oyun satislari ne ara oyunculari ilgilendirir oldu yaw sanki dersin firmanin hissedarlari.Bizi ilgilendiren kaliteli oyun cikmasi gerisi faso fiso sonucta bu isi para icin yapiyorlar babamizin oglu degiller.

BlackLead

9.1.2018 12:21:28

+6
xbox kendi ayağına sıktı oyunlarını pc-xbox ortak yaparak millet bas bas böyle saçmalık mı olur dedi ama hiç adamlar takmadılar şimdi istersen dünyanın en güçlü oyun konsolunu yap millet yine de exc. oyunları olanı seçiyor

İdrak İstimlak

9.1.2018 11:45:37

+10
quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x Xbox one x Türkiye’de 120 adet satarak büyük bir rekora imza atmıştır .....
Bence bu konsolun ülkemizde 120 adet sattığı da şüphelidir. Her ne kadar gerçekliği tartışılır olsa da, konsol çıktığında Merlinin Kazanı bir haber yapmış ve çıkışında konsolun ancak 3 adet sattığını yazmıştı. Ben şahsen 100 den fazla sattığına inanmıyorum. Zaten satılan cihazların yarısı serviste, geri kalan yarısı da ne oynayacağını bilemeden konsola bakiyormus...

Project Scorpio

9.1.2018 11:14:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x Xbox one x Türkiye’de 120 adet satarak büyük bir rekora imza atmıştır .....
Kaynak: Sony Türkiye

gamer-x

9.1.2018 10:58:42

+15
Xbox one x Türkiye’de 120 adet satarak büyük bir rekora imza atmıştır .....

İdrak İstimlak

9.1.2018 10:20:34

+15
Geçen sene bu zamanlar 70 milyonu geçer, mali yıl sonunda 80 milyona yaklaşır diyordum, o zaman gulen arkadaşlara gelsin bu rakamlar. Ve bu arada hala Xbox One X in satış rakamlarını merakla bekliyoruz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız