Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı RPG Cassette Beasts PC ve Konsollar için Duyuruldu

 
Geliştirici Bytten Studio, rol yapma oyunu Cassette Beasts'i PC, Linux ve konsollar için duyurdu. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Bytten Studio oyunun yayıncılığını üstlenmesi ve fonlaması için bir ortak arıyor.
 
Sıra tabanlı savaşlar sunacak canavar toplama rol yapma oyunu Cassette Beasts'in açık dünyasını uçarak, yüzerek ve tırmanarak keşfedecek; bulmacalar, zindanlar ve yoldaş karakterler ile karşılaşacaksınız.
 
Oyunun en dikkat mekaniği ise Fusion sistemi. Bu sistemde bir kaset yardımıyla herhangi iki canavarı birleştirerek daha güçlü ve eşsiz bir canavar elde edebileceksiniz. 
 
Daha fazla bilgi için cassettebeasts.com

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cassette Beasts Bytten Studio rol yapma oyunu
İki Yeni Doctor Who Oyunu Duyuruldu Assassin's Creed Valhalla Xbox Series X'te Minimum 30 FPS Çalışacak

YildirimBuyucusu

11.5.2020 21:28:48

0
Hmm, Sıra tabanlı ve açık dünya. Eğer videodaki gibi sinematik sahnelerle desteklenecekse güzel olabilir bu oyun. Sea of Stars'da aynı tarzda bir oyun yapıyor, tabi Sea of Stars daha yüksek bütçeli olduğundan daha iyi bir oyun olacak ve çıkışına daha 2 yıl var. Umarım güzel bir oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cassette Beasts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız