Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Oyunu Cassette Beasts PC ve Konsollar için Onaylandı

 
 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Bytten Studio, açık dünya RPG oyunu Cassette Beasts'i Xbox Series, Xbox One, Switch ve PC için (Steam üzerinden) duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass platformunda da mevcut olacak. Herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Bu açık dünya RYO oyununda, sıra tabanlı savaşlarda kullanmak için muhteşem canavarlar topla. Eşsiz ve güçlü yeni canavarlar oluşturmak için Cassette Beasts'in Birleştirme Sistemi'ni kullanarak herhangi iki canavar formunu birleştir.
 
Sadece rüyalarında ve umarız yaşamadığın kâbuslarında görebileceğin garip yaratıkların ve savaşmak için kasetleri kullanarak form değiştiren cesur insanların yaşadığı, uzaklardaki New Wirral adasına hoş geldin. Evini bulmak için adanın her bir noktasını keşfetmen ve yeteneklerini kazanmak için sadık kasetlerine canavarları kaydetmen gerekecek. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cassette Beasts Bytten Studio rol yapma oyunu
3D Platform Oyunu Demon Turf 4 Kasım'da Çıkış Yapacak Xbox 20. Yıl Dönümü Canlı Yayın Etkinliği 15 Kasım'da Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cassette Beasts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız