Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silkroad-R ile Evrim Geçiriyor!


      Global pazar için interaktif eğlence uygulamaları geliştiren ve yayınlayan Joymax bugün, yakın zamanda lansmanı yapılacak olan Silkroad-R ile Silkroad evreninin yeniden doğuşunu ilan etti.
 
     Silkroad-R, yine Joymax tarafından yayınlanan ve büyük popülerlik kazanan Silkroad Online oyununun evrenini temel almakta ve daha sade bir oyun ortamında daha hızlı seviye geçişleri ve kabileler ile sınıflar arasında dengeyi kuran ilave içerik ile daha gelişmiş, aynı zamanda orijinal Silkroad Online oyunundan tamamen bağımsız bir deneyim sunmaktadır. Silkroad-R oyununun Ücretsiz Beta sürümü önümüzdeki hafta kullanıma sunulacak ve bu lansman, Silkroad bingo ve özel seviye geçme olayları da dahil çeşitli ödüllerin verileceği çok sayıda etkinlikle kutlanacaktır.
 
     Oyuncular http://www.joymax.com/ adresinde Joymax hesabı açarak 20 Aralık'ta başlayacak maceraya hemen katılabilirler!

     Hem Çin hem de Avrupa silahlarının verdiği hasarda yapılan değişikliklerin yanı sıra ilave Çin ve Avrupa becerileri sayesinde Silkroad-R oyununda beceri dengesi iyileştirilmiştir. Parti deneyimi iyileştirilmiştir ve oyuncular, beceri uzmanlıklarında entegrasyon ve değişikliklerin yanı sıra Avrupa becerilerinin verdiği hasarda değişiklikler bekleyebilirler.

     Büyüme ve beceri puanları Silkroad-R'da iyileştirilmiş, seviye geçmek için gereken deneyim azaltılmış, canavar eşyası düşürme oranlarıyla uzmanlık ve gereken beceri puanı değiştirilmiş, ayrıca Jüpiter canavarından 11. seviye eşya düşürme ve 12. seviye eşya düşürme şansları artırılmıştır.
  
     Silkroad seviye tasarımındaki iyileştirmeler arasında yeni macera rotaları ve canavar konumlarının yanı sıra maceraları kolaylaştıran ilaveler, 70. seviyede Altın düşüşü olmaması ve çok sayıda küçük denge ayarları yer almaktadır.

     Geliştirilen Unutulmuş Dünyada Boyut Sütunu yaratma şansı artmış, tekrar girme süreleri önemli ölçüde azaltılmış ve ilave beceri puanı ödülü, Unutulmuş Dünya zindanında ilave hareket portalı ve daha yüksek tılsım düşürme oranı ile ödüller artırılmıştır.

     Son olarak karakter seçme ekranı bilgileri, fare imleci, mini harita, eşya alma ekranı, rehber araç ve çok daha fazlası ile Silkroad-R kullanıcı arayüzü geliştirilmiştir.

     Joymax CEO'su Nam-chul Kim şunları ifade etti: “Silkroad-R, Silkroad markası için yeni bir başlangıç olmakla birlikte kullanıcılarımız için Silkroad-R veya orijinal Silkroad Online oynama seçeneklerini hala sağlıyoruz. “Silkroad-R, iyileştirilmiş denge ve seviye tasarımından büyüme ve beceri puanlarına, tamamen yenilenmiş kullanıcı arabiriminden Ücretsiz Beta sürüme göz atan oyuncuların göreceği diğer iyileştirmelere her alanda iyileştirmeler sağlamaktadır!

     Silkroad-R, orijinalinin kaldığı yerden devam eden yeni, sade ve oynaması kolay bir çok oyunculu çevrimiçi rol oyunudur. Oyun, tarihi bir fantezinin içine dalan ve İpek Yolu ticaret rotaları boyunca Çin ve Avrupa medeniyetlerine katılan oyunculara bot ve lag içermeyen bir deneyim sunmaktadır. Oyuncular Çin'den İstanbul'a kadar Jangan boyunca seyahat ederken tüccar olarak servet kazanabilir, hırsız olarak zenginlerden çalabilir veya avcı olarak korunma sağlayabilir. Silkroad-R oyuncular için mükemmel PVP deneyimini sunmaktadır. Oyuncular, Arkadaşları veya ev hayvanları ile işbirliği yaparak İpek Yolunun şampiyonu olabilir.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Silkroad Online
MGS: Snake Eater 3D'de FPS Modu Bulunacak Ninja Gaiden 3'ten Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.1.2013 01:31:01

0
Bir oyun kendini bu kadar bozamaz ya yıllar önce max lvl 70 de 3 şehir ile süper eylenceliydi lvl 80 geldi lvl 90 geldi avrupa geldi cok bozdu artık dahada bozamaz dedim party monster geldi iyice bozdu dahada bozulmaz dedim bozdu bozdu bozduu kervancı ırkı kalktı iyice bozdu dedim dahada bozamaz en son lvl110 geldi hepten bozdu bıraktım oyunu

BSC Misafiri

23.1.2012 21:23:26

0
islam karakterler varmı beyler joymaxin sitesinde arap çin avrupa karakterleri felan yazıyorda

BSC Misafiri

20.12.2011 16:56:38

0
acık betada asla karakter silinmez zaten herkeze oynayabilme hakkı veriliyor bu yüzden silinir diye düşünmeyin konustuklarımda kesinlikle eminim bu konu hakkında benim yorumuma ters yorum yapanlara inanmayın kesin konusuyorum inanmayan acık beta nedir arastırsın ltfn

Guest-BB2CECC18

20.12.2011 00:41:05

0
Yaratılan karakterler kapalı betadan sonra silinir , açık betadan sonra silinmez.

[Z3R0]

19.12.2011 22:42:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri AÇık betatadakı karakterler betadan sonra sılıneceklermı ?
Tabikide silinir. Yoksa tam sürümde balşayacaklara haksızlık olur.

BSC Misafiri

19.12.2011 22:16:03

0
AÇık betatadakı karakterler betadan sonra sılıneceklermı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silkroad Online
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız