Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadows of the Damned'ta Johnson'ınızı Büyütün

Kız arkadaşınızı cehennemden kurtarmak için Johnson ile işbirliği yapmak zorundasınız

     21 Haziran'da Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan aksiyon-gerilim oyunu Shadows of the Damned'ın yeni videosu yayınlandı. "Enlarge Your Johnson" adlı bu videoda silahlarımızı nasıl geliştireceğimiz anlatılıyor.
 
     Johnson'ın elimizdeki kuru kafa şeklindeki meşale olduğunu hatırlattıktan sonra videoya göre oyunda silahlarımızı nasıl geliştireceğimizi açıklayalım. Silahları geliştirmek için oyun içinde bulacağımız "Mavi" ve "Kırmızı" mücevherlre ihtiyacımız var. Mavi olanlar silahlarımıza yeni özellikler kazandırırken, kırmızı olanlar ise silahlarımızın daha etkili hale gelmesini sağlayacak.
 
     Ana karakterimiz Garcia Hotspur'un Johnson ile silahları büyüttükten sonra nasıl kullandığı da dikkat çekici. Aslında burada Johnson ile başka şeylere de (şşşş sakın ha) vurgu yapıldığı açıkça görülüyor. 

     Shinji Mikami, Goichi Suda ve Akira Yamaoka gibi 3 mükemmel oyun yapımcısının üzerinde çalıştığı Shadows of the Damned'tan beklentilerimiz üst düzeyde. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera shinji mikami akira yamaoka goichi suda korku
Starhawk Betası Onaylandı + Move Desteği Olmayacak Yeni GeoW 3 Videosu Şampiyonlar Ligi Finalinde

gamer-x

20.5.2011 19:52:25

0
hell yeahhh yeni bir fenomen mi doğacak yoksa unutulup gidecekmi bakalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadows of the Damned
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız