Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadows Of the Damned Yönetmeni İstifa Etti

Shadows of the Damned genel olarak beğenilmiş ve eğlenceli bulunmuştu.
 
     Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan ve genel olarak beğenilen Shadows Of the Damned oyununun yönetmeni Guarini istifa etti. Massimo Guarini, geliştirici firma Grasshopper Manufacture'ı arkasında bıraktı ve yeni bir stüdyo olarak bilinen Ovosonico Productions'a katıldı. Yönetmenin bu başarılı sayılabilecek stüdyoyu neden istifa ederek terk ettiği ise bilinmiyor.

     Shadows of the Damned tam olarak geçen ay çıkmış ve yapım kadrosunda Silent Hill'in meşhur ismi Akira Yamaoka gibi dev kişileri barındırmıştı. Büyük reklam kampanyaları, olumlu eleştiriler ve oyuncuların tatmin olmasına rağmen EA'nin açıklamasına göre oyun beklenildiği kadar satış başarısı yakalayamadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera shinji mikami akira yamaoka goichi suda korku Massimo Guarini
Daha Fazla PopCap Oyunu Android Yolunda Xbox.com'da Bedava Web Oyunu Oynayın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kaladdune

20.7.2011 22:35:58

0
oyunun video incelemesini izledim ama o kadar güzel bulamadım

waltran

20.7.2011 15:57:12

0
bütün dağıtımcılar birbirinin kopyası işte daha çok satsın diye saçma sapan işler yapıyorlar ama iyi olmuş bu oyun satış rakamlarıyla insanların özgün oyunlar istediğini ortaya koyar. mis gibi karanlık ve ışık oyunları olan oyunda hikayeyi mahvet resmen oyunu çöpe atmak.

stun

20.7.2011 15:43:00

0
oyunun yonetmene ihtiyacı yoktu ki.. ea girdi baltaladı oyunu.... senaryoyu klasık kız kurtarmaya çekınce yonetmen napsın...

geoxid

20.7.2011 14:49:34

0
Nasıl ki Hollywood a giden yönetmenler bütün yaratıcılıklarını kaybediyor/kaybettiriliyor, içi boş sadece aksiyon ve efekt dolu sığ filmler çıkıyor aynı şey oyunlarda da yaşandı. Tabi kendini özgür ve rahat hissetmeyen yönetmenler ayrılıyor. Umarım daha güzel oyunlar yapar. Oyun iyi olabilir notları da zaten 70-80 arası. Fakat kesinlikle bir hit olamayacak. Satışı da çok düşük kalmış. İlk ayında 57000 satmış.

chatay88

20.7.2011 13:56:15

0
ea game varsa bı pıslık kesın vardır

darkmel

20.7.2011 13:51:24

+2
ben direkt olarak EA games'in yediği naneler olarak nitelendiriyorum.EA değilmiydi mikamiye oyunun tarzını değiş de satsın diyen.eskiden bu işler böyle değildi herkes özgür iradesiyle oyununu yapıyordu şimdi tutturmuşlar al eline silahı ilerle mantığı,sırf oyunlar satsın diye oyunların özgünlüğünü bozdular hep kahrolası amerikan emperyalizmi işte oyunlarda da etkisini gösteriyor

wisla

20.7.2011 13:14:09

-1
bu işler böyle anlayamazsin bile ne için terk ettiğini
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadows of the Damned
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız