Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves'in Yeni Güncellemesi Vaults of the Ancients 9 Eylül'de Yayınlanacak

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Rare, korsan oyunu Sea of Thieves'in bir sonraki aylık içerik güncellemesi Vaults of the Ancients'ı detaylandırdı.

Güncelleme Gold Hoarders için yeni görevler getirecek. Gold Hoarders grubunun temsilcileri oyunculara anahtar bulma ve bu anahtarı onlara teslim etme görevi verecek. Anahtarı bulduktan sonra Gold Hoarders'a götürüp ödülünüzü alabilirsiniz veya anahtarı kendiniz kullanıp sandığın kilidini açmaya çalışabilirsiniz. Daha büyük ödül için risk alıp ikincisini seçerseniz sandığın bulunduğu odada sınırlı süre içinde bazı madalyonları bulmanız ve bulmacayı çözmeniz gerekecek.

Köpekler de bu güncellemeyle birlikte oyuna eklenecek. Maymunlar, papağanlar ve kedilerden sonra artık oyundaki yeni evcil hayvanlar köpekler.

Bunların yanı sıra oyuncuları oyun içi aktivitelere yönlendirmeye ve haberdar etmeye yardımcı olacak gizemli notlar, yeni erişilebilirlik seçenekleri ve hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler de yolda.

Vaults of the Ancients güncellemesi 9 Eylül'de yayınlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
Haftalık Oyun Önerisi 22: The Gardens Between No Man's Sky Geliştiricisi Devasa Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız