Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves Sezonluk Güncellemelere Geçiş Yapıyor

 
2021'de Sea of Thieves'i büyük değişiklikler bekliyor.

Aylık güncellemelerden sezon modeline geçiş yapılacak. Her bir sezon yaklaşık üç ay sürecek ve büyük içerik güncellemesi, canlı etkinlikler, yamalar ve daha fazlasını getirecek. İlk sezon yeni Merchant Alliance Voyage görevleriyle birlikte Ocak ayında başlıyor.

Sezonlar yeni ilerleme sistemini de tanıtacak. Her bir sezon 100 seviye içerecek ve oyuncular seviye atlayarak çeşitli oyun içi ödüller kazanabilecek. Bu ödüller tüm oyuncular için ücretsiz. Bunun yanı sıra opsiyonel olarak Battle Pass tarzı bir Plunder Pass satışa sunulacak ve seviye atlarken ekstra ödüller verecek. Plunder Pass fiyatı henüz açıklanmadı.
 
PvP Arena, Sea of Thieves'in bir parçası olmaya devam edecek olsa da yeni özellik ve değişiklik planlanmıyor. Baş yapımcı Joe Neate tarafından belirtilene göre oyuncuların %97'si Adventure modunda zaman harcıyor ve geliştirici ekip de odağını bu moda verecek.
 
2020 bitmeden son bir aylık güncelleme daha geliyor. 9 Aralık'ta yayınlanacak ve 2 Days of Giving, Gilded Voyage, Twitch Drop ve giriş yapma bonusları gibi etkinlikler içerecek. 
 
Rare, Sea of Thieves'in 2020'de 11 milyon farklı oyuncu tarafından oynandığını ve oyuncu tabanının konsol ve PC'de yarı yarıya olduğunu açıkladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
Kratos Fortnite'a Geliyor The Game Awards 2020 Oyuncunun Sesi Ödülü için Oylama Başladı

TheNewAtilla

3.12.2020 17:12:24

0
Bari battle royale de ekleyin zevkli olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız