Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves Kapalı Beta Tarihi Açıklandı

 
   Microsoft ve Rare Ltd Sea of Thieves için kapalı beta düzenleneceğini duyurdu ve ayrıntılarını paylaştı.
 
   Kapalı beta 24 Ocak tarihinde saat 15:00'da başlayacak ve 29 Ocak tarihinde saat 11:00'da sona erecek. Betaya oyunu ön sipariş veren kullanıcılar ya da 1 Aralık 2017 tarihinde önce Sea of Thieves Insider programına katılmış kullanıcılar erişebilecek.
 
   Gizlilik anlaşması bulunmaması sebebiyle kullanıcılar kapalı beta boyunca canlı yayın açabilecek, videolar yaratıp klipler paylaşabilecek ve ekran görüntüleri alabilecek.
 

   Tehlike ve keşif dolu bir dünyada her zaman hayalini kurduğunuz korsan olmanıza olanak tanıyan bir Paylaşımlı Dünya Macera Oyunu. Ufuktaki her bir yelkenin dostunuz ya da düşmanınız olabilecek gerçek oyuncularla dolu bir gemi anlamına geldiğini geniş bir okyanusu keşfedin. Bir ekip oluşturun ve hazine dolu adalara gitmek üzere denize açılın, efsanevi yaratıklarla karşılaşın ve diğer korsanlara karşı epik gemi savaşlarında cesaretinizi test edin.
 
   Sea of Thieves 30 Mart'ta Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
5 Yaşındaki Minik Kızın Gran Turismo Performansı Hayranlık Uyandırıcı Florida'dan Bir Kadın Tetris ile Evlenmeyi Planlıyor

jedi39

11.1.2018 02:40:40

0
Davet edildim heyecanla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız