Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ryse: Son of Rome İçin Yeni Ekran Görüntüleri

 
   Crytek tarafından Xbox One'a özel geliştirilen ve kontrol sistemi Kinect'e yoğunlaşmış olan Ryse: Son of Rome için karakter odaklı yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Tarihte de önemli bir yere sahip olan Nero, Commodus ve Basillius gibi karakterleri gördüğümüz ekran görüntüleri yanı sıra oyuna özel bir de dijital grafik romanı duyuruldu.
 
  Okuyucularla etkileşimli olan Ryse: Sword of Damocles'i okurker bir yandan da koleksiyon nesneleri açacak ve daha sonra bu ürünleri oyun hikayesinde veya multiplayer modunda kullanabileceğiz. Bahsi geçen etkileşimli grafik romana buradan ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Microsoft Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360 xbox one
Arma III'e DayZ uyarlandı! Surface, Microsoft'a 900 Milyon $ Kaybettirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

berkaymessi

20.7.2013 17:17:27

0
Süper oyun gelsin alıcam bu oyunu

BSC Misafiri

20.7.2013 08:36:46

0
Ha bu arada arada idam sahneleri giriyormuş God Of War da ki gibi ama sen (mesela X) tuşa basmasan bile idam ediyormuş düşünün okadar dandik bir oyun(bu arada yalan bilgi değildir gidin araştırın)

veterangamer

20.7.2013 00:30:51

-1
Yeni nesilin en iyi oyunu olacak bekliyoruz

Sir Maximus is BACK

19.7.2013 23:22:41

-1
Daha önce de söylediğim gibi qte ler düzeltilirse çok başarılı olur.

Loukas

19.7.2013 23:08:05

+1
Bu oyun yılın oyunu olur evet ama yılın olsa olsa balon oyunu olur. Birde Last of Us ile kıyaslayan kara cahiller olmuş yahu Ryse kim oluyorda The last of us ile kıyaslıyorsunuz adam utanır yazarken. Allah beyin vermiş herkese ama kullanmayı bilmek önemli. Xbox One nicki şahsiyet trollüğü de geçti adam evrim geçirmek üzere :)

BSC Misafiri

19.7.2013 22:35:57

+1
Xboxone dostum,neden daha çıkmamış yeni nesil(!) bir oyunun grafiklerini, çıkışı ve teknolojisi 2006 olan bir konsolun oyunuyla (last of us) kıyaslıyorsun. Tam ibretliksin. Sana hayranım.

BSC Misafiri

19.7.2013 22:34:46

0
ben hayır diyorum

Chalrie Keley

19.7.2013 22:30:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One GTA V olmasa GOTY olurdu The Last of US dan bile üstün AAAA kalitesinde bir yapım.
Eksilemek için hesabı açtırdın bana :D nasıl bir fanboysun sen arkadaş :D

aykut291

19.7.2013 22:08:22

+1
Aynen bir arkadaşın dediği çok doğru Crytek yaptığı en iyi iş Grafik diğerleri çöp çok doğru

ultralisan

19.7.2013 19:54:26

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One GTA V olmasa GOTY olurdu The Last of US dan bile üstün AAAA kalitesinde bir yapım.
şuna bas buna şunu yap kafası değişmediği sürece birşey olmaz bu oyundan, ayrıca klasik Crytek oyunu bir yerden sonra kendini tekrarlar

Project Scorpio

19.7.2013 19:09:31

-8
GTA V olmasa GOTY olurdu The Last of US dan bile üstün AAAA kalitesinde bir yapım.

oxlayer

19.7.2013 18:44:43

+1
AHAHA İYİ GÜLDÜM ÇOK YAŞA.bsc misafiri=bu oyunda çevre BUĞULU ve ÇAMUR gibi.oynanabirlikte yerlerde sürünüyor.arkadaş grafikleri çok iyi ama oynanabirlik kötü.ZATEN BU OYUN RYSE XBOX ONE OYUNU SADECE YANİ ÇÖP.

digimon52

19.7.2013 18:05:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

İlk Teaser videosu ile E3 Demosu aynı mı ? Gözlük takla izle bir daha, FPS ve Kinect oyunu nerede, TPS ve Controller ile oynanan oyun nerede. BSC Misafirlerinden beter sallıyorsun.
Gülünecek biri var ise o da sensin gözlük den siyade senin de seninde bir at gözlügü takdigini düsünececgim. cünkü cok eksik takip etmisin. adamlar vaad etiklerini veremiyor. bu linke bak da ondan sonra konus admalarin vaad ediklerini _ youtube.com/watch?v=KHUTdC-PZHA

SOLID SNAKE

19.7.2013 17:52:45

-3
quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

ilk teaser videosunda gösterilenler ile xbox un lansmanindakiler ayni sanki de sonrada cok farkli olacak sanki. oyun cok yapay duruyor. oyun cok hosuna gidmiski yapilan kötü elestirilere hazmedemiyorsun. daha iyilesdirilmis bir oyanis videosu mümkünse gercek zamanli o zaman bir kez daha düsünürüz.
İlk Teaser videosu ile E3 Demosu aynı mı ? Gözlük takla izle bir daha, FPS ve Kinect oyunu nerede, TPS ve Controller ile oynanan oyun nerede. BSC Misafirlerinden beter sallıyorsun.

digimon52

19.7.2013 17:49:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Bilip bilmeden konuşma arkadaşım. E3 Demosu ile oyun bir olmayacak, milleti yanlış bilgilendirme..
ilk teaser videosunda gösterilenler ile xbox un lansmanindakiler ayni sanki de sonrada cok farkli olacak sanki. oyun cok yapay duruyor. oyun cok hosuna gidmiski yapilan kötü elestirilere hazmedemiyorsun. daha iyilesdirilmis bir oyanis videosu mümkünse gercek zamanli o zaman bir kez daha düsünürüz.

SOLID SNAKE

19.7.2013 17:42:54

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunda çevre buğulu ve çamur gibi. Oynanabilirlik de yerlerde sürünüyor
Oyunu oynayıp bitirdiniz dimi Sayın Troll ? Bi bitmediniz ulan. İşte böyle ergenleri salıyorlar PC başına BSC'de bunlara Misafirlik ile yazma izini veriyor tadı tuzu kaçıyor buraların.

BSC Misafiri

19.7.2013 17:02:55

0
Bu oyunda çevre buğulu ve çamur gibi. Oynanabilirlik de yerlerde sürünüyor

digimon52

19.7.2013 16:56:33

0
Oyun bende hiçde ıyi bir izlenim bırakmadı oyun duyurusu sanıyorum 3yıl olmuşdur ançak sanki oyunun yapımına daha yeni yeni başlamışlardı sanki o yüzden vaad edilen gerçek zamanlı kinect sensörlü bir oynanış sergilemediler,üstelik oyunun TPS acısından oynanış göstermeleri tam bir fiyaskoydu. Bir düşünün hem sesli komut veriyorsunuz hemde ayakta haraket ederek savaşıyorsunuz. GamesCom'da adam akılı bir şeyler sergileyemesler ise cok şey kaybederler

Noctis_Strife

19.7.2013 16:34:08

0
Grafikler güzel ,maalesef Crytek'in tek iyi yaptığı şey bu. Hikâye ve oynanışdan ümidim yok ama şaşırmak isterim açıkcası.

SOLID SNAKE

19.7.2013 16:12:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: sagropa Oynanabirlik iyi değil arkadaşlar, tuşa basma olayı berbat, basmasanda öldürüyormuş. Grafik herşey değil, çocuk oyunu gibi...
Bilip bilmeden konuşma arkadaşım. E3 Demosu ile oyun bir olmayacak, milleti yanlış bilgilendirme..

sagropa

19.7.2013 16:09:39

-2
Oynanabirlik iyi değil arkadaşlar, tuşa basma olayı berbat, basmasanda öldürüyormuş. Grafik herşey değil, çocuk oyunu gibi...

SOLID SNAKE

19.7.2013 16:05:25

0
Hikaye ve Karakter Detayları'da yayınlandı merak edenler için: Ryse: Son of Rome’da oyundaki karakterimiz, Ailesinin öldürenlerden intikam alması gereken genç bir Romalı askeri yöneteceğiz ve bunu yapan barbar haydutların ardındaki kişileri bulmaya çalışacağız. Bu süreç içerisinde de Karakterimizin yükselişi ve Roma ordusundaki rütbesinin yükselişine de şahit olacağız. Marius’un macerası ise intikam ını almak için barbarların kıyıları, Britanya krallığı ve Roma’nın kabline kadar bir serüven olacak. Karakter Detayları ise şu şekilde Vitallion: Onlarca yıl Roma için hizmet vermiş Bilge ve karizmatik bir general. Vitallion bir çok görevde Marius ile birlikte hizmet vermiş ve Marius’un akıl hocası olmuştur. Kendi sınırları vardır ve neyi ne zaman yapılmasını gerektiğini çok iyi bilen ve kendine hakim olabilen bir General. Nero: Roma imparatoru, Gücünü elinde tutmak için mücalede veriyor ve iki oğlu Commodus ve Basillius’u güçlü pozisyonlara atayarak Britanya’daki direnişleri kontrol altına almaya çalışıyor. Nero potansiyel tüm düşmanlardan kendini tehlikede hissediyor. Commodus and Basillius: Commodus, Nero’nun en büyük oğlu ve Britanya’nın Valisi, Britanya halkı onu bir tanrı olarak görüyor, Commodus’un saltanatı ise baskı ile bütünleşmiştir. Nero’nun küçük oğlu Basillius, Cinsellik ve zalimlik ile eğlenir gününü gün eder. O’nun tatlısı ise Kolezyon da Gladiator’lerin birbirlerini öldürmesini izlemek ve tabiki Harem’inde güzel esirler bulundurmak. Boudica: Britanyalıların(ingilizler)’in hükümdarı Kral Oswald’ın Kızı. Esnek ve Güçlü olan Boudica, Roma’dan da nefret ediyor. Roma’nın korkunç kuralları altında onun halkıda korkunç şekilde acı ve işkenceler görüyor. Babası korkunç bir intikam aşağılamsı ile karşı karşıya geldiğinde, Bu Boudica için halkını zalimlere karşı harekete geçirmeye tetikleyecektir. Boudica ilkeli bir kadın ve o halkını kurtarmak için dünyanın öbür ucuna kadar bile gidebilecek bir iradeye sahiptir. Oswald: İngilizlerin hayırsever Kralı, Direnişçileri Roma’nın katı kuralları altında yeniden organize olmalarına liderlik edecek. Ama Roma’nın sert baskısı tekrar başlayınca Direnişçiler bastırılacak ve Oswald bundna kaçışın olmayacağını anlayınca Roma’ya teslim olacak. Oswald’ın saflığı onu Roma’lılara karşı savunmasız bırakacaktır. Glott: Kuzey’deki barbarların Esrarengiz Liderleri. Söylentiler onun bir insandan daha çok bir Canavar olduğunu söyler. O’nun bağımsızlık düşüncesi her iki tarafla da Roma ve Oswald ile savaşmasına nedendir. The Spirit Gods: Ölümsüz Ruhlar, Tüm halkı izleyen ve Marius’a rehberlik eden bir Ruh. O Ölümlü bir insan halinde görünür fakat insanlardan farklı bir Aura yayar. Diğer bilinen ölümlü hali ile Aquilo’dır.

Mustafa

19.7.2013 15:52:58

0
@breaxman Aynen araya kaynamış sanırım :D Ayrıca bu oyunun mantığı çok güzel umarım içine etmezler. Keşke ps4'e gelse buda

breaxman

19.7.2013 15:47:38

+8
İlk resim Walking Dead değilmi ya?
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız