Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rush Duel Şimdi Yu-Gi-Oh! Duel Links'te!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), “Rush Duel”in dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS’e ücretsiz bir güncellemeyle geldiğini duyurdu.
 
Rush Duel, Yu-Gi-Oh! oynamanın dinamik, sade ve heyecan verici yeni yolu. Kendi kart setine sahip bu mod, Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS oyuncularının mevcut formattan bağımsız olarak keyif alabileceği, tamamen farklı bir kart oyunu. Rush Duel bugün itibarıyla başlıyor ve hem yeni karakterler hem de toplanacak birçok özel ödül içeren yepyeni Yu-Gi-Oh! SEVENS evreninde geçiyor.
 
Çıkış fragmanı:
 
 

Yu-Gi-Oh! SEVENS animasyon dizisinin kahramanı Yuga Ohdo tarafından oluşturulan Rush Duel, kurallardan bağımsız bir oyunu temsil etmekte.Rush Duel'da sıra size geldiğinde istediğiniz kadar canavar çağırabilir, alanı dilediğiniz gibi kartlarla doldurabilirsiniz. Her tur başında, kaybettiğiniz kart sayısına bakılmaksızın elinizi en az beş kartla doldurursunuz.Ardışık olarak savaşa katılan bu kadar çok canavar söz konusu olunca Düellonun gidişatı hızla değişebilir.

Rush Duel, deneyim seviyesine bakılmaksızın herkesin katılabileceği basit bir oyun.Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS'ı yıllardır oynayan Düelloculara yetişme konusunda endişelenmeyin; bugünkü güncelleme ile herkes Rush Duel'e aynı noktadan başlıyor. İster aktif bir Duellocu ister sahalara yeniden dönen bir oyuncu ya da oyuna tamamen yeni başlayan biri olun, sizi yepyeni, heyecan dolu bir macera bekliyor.

Bugünden itibaren, "Speed Duel" olarak bilinen mevcut Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS formatı ile yepyeni Rush Duel modu oyun içinde mevcut. Rush Duel'e hemen şimdi giriş yapabilirsiniz. Hızı hissetmeye hazırlanın!

Ücretsiz hediyeleri hızla kapın!
 
 

Rush Duel'a ek olarak, yeni Yu-Gi-Oh! SEVENS evreni ve bu dünyada yer alan yeni karakterlerle şu anda birçok özel ödüle ücretsiz sahip olabilirsiniz. İşte bugünkü güncelleme içeriğinin listesi:
 
Yeni özellikler

- Rush Duel formatı (yalnızca Yu-Gi-Oh! Rush Duel kartları kullanılarak oynanır)
- Rush Duel için yeni kartlar
- Yeni Yu-Gi-Oh! SEVENS evreni
- Yeni Yu-Gi-Oh! SEVENS karakterleri- Yuga, Luke, Gavin ve Romin
- Yeni sınırlı süreli ve çok özel ödülleri içeren "Rush Duel Challenge!" kampanyası
 
Ücretsiz giriş bonusları

- Rush Duel Structure (Yapı) Destesi
- 10 Rush Duel paketi ve 10 Speed Duel paketinden oluşan 20 ücretsiz kart paketi
- İçinden Prismatic UR kart çıkması garanti "UR Dream Pack (Rush Duel/Prismatic)”
- Prismatic UR Dark Magician kartları- hem Rush Duel hem de Speed Duel sürümü
- Özel Kart Kılıfları ve Oyun Matı (hem Rush Duel hem de Speed Duel'de kullanılabilir)
- 1,000 Mücevher
 
Rush Duel, yeni Yu-Gi-Oh! SEVENS evreni ve bugünkü büyük ücretsiz güncelleme kapsamındaki her şey şimdi Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS'te. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart macera yugioh
Final Fantasy VII Rebirth Savaş Sistemi, Sinerji Mekaniği, Kart Oyunları ve Dahası Cities: Skylines 2'nin Yeni Nesil Konsol Sürümleri Ertelendi: İşte Sebep

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YU-GI-OH! Duel Links
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız