Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ruined King: A League of Legends Story Çıkış Yaptı

 
 
Yayıncı Riot Forge ve geliştirici Airship Syndicate, Ruined King: A League of Legends Story'nin PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) çıkış yaptğını duyurdu. Bir Deluxe Sürüm de 39,99 Dolar karşılığında alınabilir. PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri, mevcut sahipler için ücretsiz bir yükseltme olarak daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülecek.
 
League of Legends şampiyonlarından oluşan bir grup kur, Bilgewater'ı gez ve ölümcül Kara Sis'in sırlarını ortaya çıkarmak için Gölge Adalar'a yelken aç. 
 
Airship Syndicate'in geliştirdiği, Battle Chasers'ın ve Darksiders'ın yaratıcısı efsaneleşmiş çizgi roman sanatçısı Joe Madureira'nın görsel üslubuna sahip Ruined King: A League of Legends Story™, oyuncuları League of Legends evrenini keşfetmeye davet eden ilk Riot Forge oyunu. Bu sıra tabanlı, hikâyesiyle oynayanı içine çeken rol yapma oyununda grubunu düzenleme ve birbiriyle alakasız League of Legends şampiyonlarından oluşan grupları kontrol etme özgürlüğüne sahip ol, canlı ve hareketli Bilgewater şehriyle gizemli Gölge Adalar'ı keşfet ve Koridor Sıra Sistemi'ni deneyimle. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ruined King: A League of Legends Story Riot Forge Airship Syndicate hikâye ağırlıklı sıra tabanlı rol yapma oyunu
CONV/RGENCE: A League of Legends Story, 2022'de Çıkış Yapacak Vaporum: Lockdown 10 Aralık'ta PS5, PS4 ve Xbox One Konsollarına Geliyor

BSC Misafiri

20.11.2021 14:04:37

0
Oyun tr dublajlı bu arada
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ruined King: A League of Legends Story
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız