Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ruined King: A League of Legends Story 2021'in Başlarında Konsollar ve PC için Çıkacak

 
Riot Games'in bir parçası olan yayıncı Riot Forge ve Battle Chasers: Nightwar ile Darksiders Genesis oyunlarının geliştiricisi Airship Syndicate, hikaye odaklı sıra tabanlı rol yapma oyunu Ruined King: A League of Legends Story'nin 2021'in başlarında Türkçe dublaj ve altyazı desteğiyle birlikte çıkış yapacağını duyurdu.

League of Legends evrenini hem konsollara hem de PC'lere getiren ilk tek oyunculu oyun PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (SteamEpic Games Store) için çıkacak ve bir süre sonra PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'de de oynanabilecek. PlayStation 4 ve Xbox One'da oyuna sahip olanlar yeni nesil versiyona ücretsiz yükseltebilecek.
 
En sevilen şampiyonların yer alacağı, yenilikçi sıra tabanlı dövüş mekaniklerine ve etkileyici görsellere sahip olacak Ruined King: A League of Legends Story'de hikaye Runeterra'nın iki farklı bölgesinde geçecek. Deniz canavarı avcıları, rıhtım çeteleri ve dünyanın dört bir yanından gelen kaçakçıların mesken tuttuğu liman şehri Bilgewater ve adaları sararak temas ettiği her şeyi yozlaştıran ölümcül Kara Sis'le lanetlenmiş Gölge Adalar. Sıklıkla karşılaşılan gizemli düşmanları alt etmek için oyuncular League of Legends'ın sevilen şampiyonları Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri ve Pyke ile sıra dışı bir ekip oluşturacak. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ruined King: A League of Legends Story Riot Forge Airship Syndicate hikâye ağırlıklı sıra tabanlı rol yapma oyunu
Overcooked! All You Can Eat 12 Kasım'da PS5, 2020'de Sonraki Bir Tarihte Xbox Series için Çıkacak Worlds 2020 Şampiyonu DAMWON Gaming Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ruined King: A League of Legends Story
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız