Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar'dan GTA V'te Modlarla İlgili Yaşanan Ban Dalgasına Açıklama Geldi


    Son birkaç gündür GTA V'te banlananların sayısı artarken Rockstar Games'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi. Rockstar, GTA V'in tek kişilik bölümü için olan modları kullanan hiçbir oyuncunun banlanmadığını açıkladı.
 
    Yapılan açıklamalarda yetkililer, GTA IV dönemindeki mod anlayışını devam ettirdiklerini, son güncellemelerle beraber devre dışı kalan GTA V modlarındaki bu durumun istenmeden meydana geldiğini belirttiler. Firmanın ban dalgasında sadece GTA Online modlarına odaklandığı belirtilirken, singleplayer bölümü için mod kullanan hiçbir oyuncunun zarar görmeyeceği açıklandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited İçin Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı Yeni Assassin's Creed Oyunu 12 Mayıs'ta Tanıtılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

[__Zahid__]

8.5.2015 16:19:39

0
görmeyi kolaştırıyo dediğin ayar gama veya brightness. zaten onu monitördende nvidia kontrol paneldende oyun içindende yapabiliyosun o biyana, kullandığım modlar oyunu daha karanlık yapıyo

BSC Misafiri

8.5.2015 14:53:28

-3
quote:

Orijinalden alıntı: D3bian
alıntı:

Orijinalden alıntı: speederly

modları oldum olası sevemedim. oyunun orjinal hali en güzelidir bence modlar bildiğin gta 5 e gta san andreas eklemek gibi oluyor. insanın yaptığı modlar çok göze batıyor.


:D İnsanlar tarafından yapılmamış bir mod varsa banada link at merak ettim şimdi :)
Ya ne güzel görmüşsün açığını. Gül gül öldüm. Zeki seni.

ploff

8.5.2015 14:49:49

0
Son derece dogru bır karar.. Sıngle player yuklenen modlar oyuncunun kendı kısısel keyfı.. Mesela metro da tren surme modu ;) Lakın onlıne modlar oyuncuya avantaj saglarken karsı oyuncuları zor durumda bırakabılır.. Sırf banlanma rıskı yuzunden sıngle modları bıle yuklemıyordum.. Bu haberden sonra ufaktan oyunun sıngle player ıcın modlamaya baslıyabılırım...

MonacoDoom

8.5.2015 13:57:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] valla ben grafik modlarını hem single hem multide kullanıyorum. sweetfx yani, heralde sorun teşkil etmiyodur.
O modda görmeyi kolaylaştırıyor daha berrak yapıyor, yani banlanırsan şaşırma.

[__Zahid__]

8.5.2015 13:51:30

+1
valla ben grafik modlarını hem single hem multide kullanıyorum. sweetfx yani, heralde sorun teşkil etmiyodur.

D3bian

8.5.2015 08:03:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: speederly modları oldum olası sevemedim. oyunun orjinal hali en güzelidir bence modlar bildiğin gta 5 e gta san andreas eklemek gibi oluyor. insanın yaptığı modlar çok göze batıyor.
:D İnsanlar tarafından yapılmamış bir mod varsa banada link at merak ettim şimdi :)

ardaq

8.5.2015 00:37:02

-4
bu pccilerin mod sevdası kendilerine zarar.

speederly

7.5.2015 23:40:27

-2
modları oldum olası sevemedim. oyunun orjinal hali en güzelidir bence modlar bildiğin gta 5 e gta san andreas eklemek gibi oluyor. insanın yaptığı modlar çok göze batıyor.

White Death

7.5.2015 22:13:27

+1
Zaten online oyunda mod kullanmak saçma değil mi? İsteyen mod kullanarak çok rahat hile yapabilir. Tek kişilikte mod kullanmaya lafım yok ama online oyunda gereksiz bence.

WiiSmash

7.5.2015 21:28:58

0
ilerde bence bi güncellemeyle kum havuzu tarzı bi mod desteği modu gelicek

MonacoDoom

7.5.2015 21:27:58

0
Milleti banlamak için yapıyorlar bunu, madem online'da mod kullanmak yasak ve ban sebebiyse neden oyuna girişte "GTA Online not tolerance any mods, please remove all mods" tarzında yazı yazsın, adam belki araç yaması yükleyecek gta online bunu hile sanıp banlayacak adaletmi bu? Gerçi zaten ban olayını bilmeden mod kullanan binlerce insanı banladılar ya.

There goes your life

7.5.2015 20:41:57

-3
bu modlar online'da kullanılıyorsa vay pc oyuncularının haline diyorum

fiyu

7.5.2015 20:39:58

+1
Ayrıca epey geniş bir cevaplama olmuş. Oyunculardan gelen genel soruları derlemişler... Kimisi Pc'deki radyo düzenleme konsollara gelemez mi ? demiş, kimisi eski nesil için içerik gelecek mi ? demiş ve en çok sorulan sorulardan olan neden uzun zamandır soygunlar gelmeden (öncesi ve sonrasında) neden bir "DLC" göremedik...? Rockstar'ın cevabı şu şekilde: "We are, however, working on other cool updates for GTA Online that you can expect over the coming months." Bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz klas içeriklerle Gta Online için gelecek aylarda içerik sağlamayı hedefliyoruz. Hadi bakalım yeni araçlar, silahlar, kıyafetler ve benzeri belkide ufak görev eklemeleri yakında görebileceğiz...

KortX

7.5.2015 20:07:58

0
İstenmeden nasıl geliyor orasını anlayamadım? Bence tepki alınca geri çektiler bu durumu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız