Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 5 İçin Peacemaker Karakter Modu Geliyor

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Grand Theft Auto 5 için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise güncel mod ikonik Peacemaker karakterini GTA 5 dünyasına dahil ediyor.
 
Peacemaker kendi animasyonlarıyla beraber geliyor
 
 
 
Mod geliştiricisi JulioNIB tarafından yayınlanan Peacemaker modu bir hayli ön plana çıkıyor. Mod, sadece karakteri oyun dünyasına dahil etmekle kalmıyor aynı zamanda kullanabileceği bir Jetpack sisteminin de beraberinde getiriyor. Ek olarak Sonic Boom Grenades, Torpedo ve Sonic Boom gibi bazı benzersiz saldırı yeteneklerinin de olduğundan bahsetmemiz gerekiyor.
 
Mod geliştiricisi bunların dışında aynı zamanda John Cena'nın kendine özgü cümlelerini de oyuna dahil etmiş durumda. Bu satırlar Suicide Squad filminden ve Peacemaker dizisinden alıntı olarak karşımıza çıkıyor. Hayranlar için gerçekten de güzel bir mod diyebiliriz.
 
JulioNIB genel olarak Grand Theft Auto 5 için ilgi çekici modlar oluşturmaya ve kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Şu anda bu modun erken erişim sürümünde olduğunu belirtelim. Dolayısıyla beta sürümü sadece Patreon üyelerine açık. Ancak modun final sürümüne ulaşıldığında tüm kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulacak.
 
Mod tanıtım fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
DLSS 3.7 Sürümüyle Görüntü Kalitesi Daha da İyileşiyor VCT 2024: EMEA 1. Aşama Turnuvası Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız