Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 5'in Kaynak Kodları Sızdırıldı!

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulan ve yaklaşık 10 yıllık bir serüvene sahip olan GTA V için yeni bir haber ortaya çıktı. Ortaya çıkan haberlere göre oyunun tüm kaynak kodları internete sızdırılmış durumda.
 
GTA 5'in tüm kaynak kodları internete sızdırıldı 
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde yaşanan Insomniac Games ve Ubisoft siber saldırılarının ardından şimdi sıra Rockstar tarafına geldi. Bu saldırı sonucunda birçok içerik sızdırıldı. Sızdırılan GTA V kaynak kodları arasında geçtiğimiz süreçte iptal edildiği bildirilen Bully 2 oyunundan çeşitli detaylar yer alıyor. Oyunun bazı dosyalarının haricinde aynı şekilde konsept çizimlerinin de bu saldırıdan sonra ortaya çıktığı belirtiliyor.
 
Ortaya çıkan detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor öte yandan GTA V için planlanan 8 farklı tek oyunculu ek paketi de bu saldırı sonucu ortaya çıkıyor.
 
Geldiğimiz noktada neredeyse kısa aralıklarla beraber büyük oyun firmaları siber saldırılara uğruyor. Bu siber saldırılar sonucunda belli başlı projeler, çalışan kayıtları ve daha fazlası açığa çıkıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Ücretsiz Ghostwire: Tokyo Oyununu Epic Games'ten Almayı Unutmayın Marvel’s Spider-Man 2'nin PC Sürümünden Görseller Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.12.2023 00:08:04

0
bunu da mı otistik oglan salmış :D

BSC Misafiri

25.12.2023 17:48:32

0
Bunları okudukça Nintendo yu tebrik ediyorum mükemmel bir korumaya sahipler, keşke dijital mağazasını hackerlar ele geçirsede öyle bir hata falan olsa anında oyunları bedava sömürüp kütüphaneye eklesek??

Rexroth

25.12.2023 16:41:28

0
Artistlik yapmaya gelince Rockstar çok iyi yapıyor, ama gel gelelim bi veriler koruyamıyorlar. Sadece kendileri değil, kullanıcı verileri de güvende değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız