Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rock Hippo'dan Çifte Güncelleme

Rock Hippo'dan Çifte Güncelleme

     29 Eylül Perşembe gününden itibaren, hem MicroVolts hem de Rock Hippo Productions Ltd’nin yakında çıkaracağı oyun Brawl Busters fanları, ciddi bir aksiyona hazır olmalı!

     Aksiyon yüklü çok ‘savaşçılı’ Brawl Busters, ağ yükseltmeleri, yeni silahlar ve kostümler ile savaşılacak yeni ve tuhaf bir bölgeyi içeren Kapalı Beta Aşama 2’ye girecek. Beta kaydını yaptıran oyuncular, http://www.brawlbusters.com/ inviteFriend adresini ziyaret ederek, beta anahtarı almaya gerek olmaksızın arkadaşlarını oyuna davet edebilirler.

     Hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts için Akın Güncellemesi, oyunculara en yeni tek oyuncu modu Akın ile tamamıyla yeni bir oyun türü sağlayacak. Ayrıca, Almanya’daki Oktoberfest’i kutlamak üzere, oyuna yepyeni eşyalar eklenecek ve oyunculara devasa bir harita açıklanacak.

     Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye katılıp savaşta yerinizi alın:
 
     Düzenli olarak güncellenen web sitesi, oyunculara oyuna dair açıklamalar ve gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ve forum etkinliklerine dair bilgiler sunuyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
Black Ops'u Gears of War 3 Bile Yıkamadı! Sonic: Generations, Dreamcast'i Unutmuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız