Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rock Band Yapımcısının Yeni Oyunu Amplitude Ocak Ayında Çıkış Yapıyor


      Harmonix, Kickstarter üzerinden hayata geçirdiği ritim oyunu Amplitude'un çıkış tarihini açıkladı. Belirtilene göre yapım 5 Ocak'ta PSN üzerinden PlayStation 4 çıkışını yapacak. Oyunun PlayStation 3 sürümü ise daha sonra çıkış yapacak. Oyunu Kickstarter üzerinden destekleyen oyuncular ise Amplitude'a 23 Aralık'ta erişebilecek.
 
      Çıkış tarihinin açıklanmasına bir de yeni bir video eşlik ediyor. Yayınlanan videoda Amplitude'un nasıl bir oynanış sunacağını çeşitli oyun modlarıyla beraber görebiliyoruz. Yapımın toplamda 30 şarkı içerdiğini belirtelim. Bu 30 şarkının bazıları Harmonix'in kendi bestecileri tarafından bestelenirken bazıları da Darren Korb (Transistor ve Bastion), C418 (Minecraft), Danny B (Crypt of the Necrodancer)ve Jim Guthrie (Below) gibi oyun dünyasının yakından tanıdığı müzisyenler tarafından bestelendi. Oyunun 20 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapacağını belirtelim. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
amplitude ps4 ps3 harmonix kickstarter bağımsız ritim müzik
Final Fantasy XV, Baştan Sona Oynanabilir Halde Skullgirls ile Tanıdığımız Yapımcının Yeni RPG Oyunu Hedeflediği Bağışı Topladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amplitude
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız