Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skullgirls ile Tanıdığımız Yapımcının Yeni RPG Oyunu Hedeflediği Bağışı Topladı


      Skullgirls yapımsı, geçtiğimiz yaz yeni RPG oyunu Indivisible'ı duyurmuştu. Ajna adında, özel güçlere sahip bir kızın yolculuğuna eşlik edeceğimiz oyunun Indiegogo kampanyası başarılı oldu.
 
       Bu RPG oyununun hayata geçmesi için toplamda 1,500,000 dolar hedefleyen yapım an itibariyle 1,558,824 dolar toplamış durumda. Üstelik kampanyanın bitmesine daha üç gün olduğunu belirtelim.
 
      Geliştirici ekip Lab Zero, oyunun kampanyası tamamlanmadan önce ek hedefler açıkladı. Ulaşılan bağış miktarı 1,650,000 dolara ulaştığında yeni müzikler, 1,900,000 dolara ulaştığında ise anime firması Titmouse tarafından hazırlanan açılış sinematiği oyuna eklenecek. Indivisible'ın Indiegogo sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak indiegogo.com Indivisle Skullgirl Zero Lab RPG Anja adventure macera
Rock Band Yapımcısının Yeni Oyunu Amplitude Ocak Ayında Çıkış Yapıyor This War of Mine: Little Ones'a Ait Vurucu Bir Video Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Indivisible
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız