Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harmonix Yeni Oyunu için Yeni Bağış Platformu Fig'i Kullanacak

Fig'in danışma kurulundaki isimler.

      Ritim oyunları türünde başarılı olan Harmonix, son yapımlarından Amplitude'u Kickstarter üzerinden finanse etmişti. Firma yaptığı açıklamada bir sonraki oyunu için maddi desteği Kickstarter benzeri oyuncuların bağışlarıyla finanse edilen bir site üzerinden gerçekleştireceğini duyurdu.
 
      Firmanın kullanacağı platform bu kez Kickstarter olmayacak. Bunun yerine firma geçtiğimiz aylarda duyurulan Fig'i kullanacak. Fig, konsept olarak Kickstarter ile aynı olsa da bazı önemli noktalarda farklılık gösteriyor. Örneğin Fig'te sadece oyunlar finanse ediliyor. Daha sonra Fig'te daha çok yeni kurulan oyun firmalarının projelerine izin verilecek. Fig'in en önemli özelliği ise inXile Entertainment'ın kurucusu Brain Fargo ve Double Fine'ın kurucusu Tim Schafer gibi isimlerin danışmanlık kurulunda yer alması.
 
      Harmonix yaptığını açıklamada daha önce başarılı bir şekilde Kickstarter gibi platformları denediğini, bir sonraki yapımının yatırım olanaklarını Fig'te deneyeceklerini dile getiriyor. Yapımın 2015'in son çeyreğinde duyurulacağını ve Fig'te yer alacağını belirtelim.
 
       Harmonix'in bu yeni yapımı duyurulduğunda sizlere aktaracağız. Fig'te şimdilik bilim-kurgu keşfetme oyunu olan Outer Wilds bulunuyor. Fig'e buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com amplitude ps4 ps3 harmonix kickstarter bağımsız ritim müzik
Castle Crashers Yeni İçerikleriyle Xbox One'a Geliyor Monster Hunter Stories Sıra Tabanlı Bir Savaş Mekaniği Sunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amplitude
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız