Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn'ın İş İlanına Göre, Respawn Yeni Bir Star Wars Oyunu Geliştiriyor

 
Bu yılın en çok beklenen ve önemli yapımlarından olan, geliştiriciliğini Respawn Entertaintment'ın yaptığı Star Wars Jedi: Fallen Order bazı eksiklerine rağmen uzun zamandır oynadığımız en iyi Star Wars oyunuydu diyebiliriz. Hatta EA'nin son zamanlarındaki en iyi oyunlarından biri olduğunu söyleyebiliriz tüm eksiklerine rağmen. Bu oyunun devamını göreceğimizi ise çoğu kişi tahmin ediyordur. Respawn'ın iş ilanı da bu durumu destekler nitelikte.
 
Respawn'ın yayınladığı iş ilanına göre Respawn Entertaintmen yeni bir tek oyunculu Star Wars oyunu geliştiriyor. Respawn, "Star Wars Team" ekibinde Kıdemli Karakter Sanatçısı, Seviye Tasarımcısı ve Kıdemli Yazılım Mühendisi pozisyonlarında çalışacak yeni insanlar arıyor. İş ilanının diğer detaylarına baktığımızda oyunun üçüncü şahıs bakış açısına sahip olduğunu ve aksiyon macera oyunu olduğunu görüyoruz. Hatta açıklama kısmında "inanılmaz bir Star Wars deneyimi yaratmak için" gibi bir cümle mevcut.
 
EA'nin Disney ile olan Star Wars anlaşmasının bitmesine hala birkaç yıl var. Elbette bu yılları değerlendirecektir EA. Ama umuyoruz ki bitmemiş bir oyun daha görmeyiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Borderlands 3 Stadia İçin Yayınlandı, Ghost Recon Breakpoint Yarın Yayınlanacak Warcraft III: Reforged 28 Ocak 2020'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xenferious

19.12.2019 03:47:29

0
Respawn başarılı bir ekip. Bu oyununda yüksek score alacağını düşünüyorum.

Zarbo257

18.12.2019 19:20:11

0
Oyun güzeldi ama bi aceleye getirilmişlik vardı sanki çok klasik ilerliyordu umarım biraz daha özen gösterip daha sağlam karakterlerle daha güzel bir oyun yaparlar.

Eeltorm

18.12.2019 19:08:18

+1
Oyun iyiydi oynamadan milletin videosuyla tatava yapmayın.

Manhunt Three

18.12.2019 16:36:18

+2
Şu tonla hatayı ve yapay zekanın salaklıklarını bir biz göremedik herhalde...

BSC Misafiri

18.12.2019 11:58:01

0
Oyunu oynamadım, sadece birkaç videosunu izledim. Ona rağmen tonla hata ve yapay zekanın salaklığını gördüm. Yeni oyunda bunları düzeltmeliler.

mehmetalpertr

18.12.2019 07:17:17

+1
güzel haber. oyun çok iyiydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız