Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3 Stadia İçin Yayınlandı, Ghost Recon Breakpoint Yarın Yayınlanacak

 
Ülkemizde kullanılamayan Stadia teknolojisine 3 yeni oyun ekleniyor. Hatta ikisi yani Borderlands 3 ve Dragon Ball Xenoverse 2 bugün Stadia için yayınlandı. Ghost Recon Breakpoint ise yarın Stream Connect özelliği ile eklenecek.
 
Stream Connect özelliği ise, co-op oyunu daha keyfili ve kolay hale getirebilmek için yapılmış bir teknoloji. Stream Connect ile Ghost Recon Breakpoint'i co-op olarak oynadığınız arkadaşlarınızın ekranını kendi ekranınızda görmenizi sağlıyor. Aynı yerel co-op özelliği gibi ekran birkaç parçaya ayrılıyor ve arkadaşlarınızın ekranını da görebiliyorsunuz. Bu sayede daha rahat taktik geliştirebiliyorsunuz.
 
Her ne kadar geleceğin teknolojisi olarak görülse de Stadia, şu an için paylaşılan yorumlar, konsolun biraz erken çıkması ile ilgili eleştirilerden oluşuyordu. Umarız yakın zamanda istenilen seviyeye ulaşır ve güzel bir internet bağlantısı ile ülkemizde de erişime açılır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Google Stadia PC Konsol Hız İnternet
2019 Dünya Şampiyonası İnfografiği Yayınlandı Respawn'ın İş İlanına Göre, Respawn Yeni Bir Star Wars Oyunu Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

by_endless

18.12.2019 14:55:13

0
Ghost Recon denen çöpü de ne bekliyorum var ya anlatamazdım :D bir de 60 dolar yallah google başka kapıya

BSC Misafiri

18.12.2019 09:27:59

0
ee iyi de konsola da ayrı para oyuna da ayrı para veriyorsun zaten. ha ama aylık ücreti hesaplayınca uzun vadede pahalı onun yerine ps ya da xbox gibi bir sefer de 200 dolar vs verip lisans alınsa ömür boyu da da aylık ücreti düşük olsa daha mantıklı olurdu.

HayvanGenli

17.12.2019 22:26:56

+2
Mesele sadece teknik sorunlarla kalsa iyi. Fiyatlandirma politikasi hangi kafayla yapildi anlamis degilim. Servis ucreti üstüne her oyuna 60 dolar vermek.. Cok fazla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız