Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Village'ın Dosya Boyutu 35 GB

 
Resident Evil Village'ın dosya boyutu Microsoft Store üzerinde listelendi.

Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village Xbox konsollarında 35 GB yer kaplayacak. Resident Evil Village' satın alan herkese ücretsiz sunulacak deathmatch oyunu Resident Evil Re:Verse dosya boyutu ise 15 GB. PlayStation konsolları ve PC'de de muhtemelen benzer boyutlarda olacaktır.
 
Ayrıca oyunun Japonya'da sansürleneceği doğrulandı. Bilgisayar Eğlence Derecelendirme Organizasyonu'nun standartlarına uymak adına oyunda daha az kan gösterilecek ve kafa kopması ve belirli sahneleri içermeyecek. Oyun Japonya'da CERO Z (18+) ve ZERO D (17+) olarak iki sürüm şeklinde yayınlanacak. 17 yaşının altındakilerin alabileceği sürümde grafik şiddet daha az bulunacak. ancak iki sürümde de kafa kopmaları ve bazı sahneler çıkarılmış olacak.

Resident Evil Village PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 7 Mayıs'ta çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt Resident Evil Village Capcom PlayStation 5 Xbox Series X PC
The Coalition Yeni Nesil Gears Deneyimleri Üzerinde Çalışacak Geliştiriciler Arıyor Dragon Ball FighterZ DLC Karakteri Gogeta (SS4) 12 Mart'ta Dövüşe Katılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kutsall1

9.3.2021 19:08:25

0
Normal oyunun boyutu 50 GB diye okumuştum bu gün ben

mehmetalpertr

8.3.2021 20:58:24

0
Sadece silah, item satıcısı ve silah, itemların olduğu menü RE4 den alınma. Oyun Romanya'da geçiyor. RE4 İspanya'daydı. Oyunda Vampir ( Lady Dimitrescu ve kızları ), zombi, kurt adam var. RE4 de sadece Las Plagas'dan etkilenenler vardı. RE4 Omuz üstü kamera bu oyun FPS. vs vs daha çok sayacağım fark var. Tabii ki de etiklenmeler vardır. RE4 onlara göre ( bana göre değil ) başarılı bir oyundu. Çünkü çok sattı. Benim kanaatim RE4 ile RES serisi bozulmaya başladı. Aksiyona dönmeye başladı. RE1-2-3-Code Veronica bunlar güzeldi. RE4 ü hiç RES oyunu olarak görmedim. Gamecube de ilk defa oynamıştım. Ama RES1 Remake ve RES Zero'yu daha çok sevmiştim.

BSC Misafiri

8.3.2021 19:31:41

0
R4'den etikilendiklerini yapımcılar söyledi söylemesine de, Adamlar hiç değiştirmeden aynı assetlerle oyunu yapıyoruz demedi. Bu oyun karlarla kaplı Rusya'ya yakın bir alanda ki o tall vampire lady mim'lerindeki kadının adı da Slav bir isimdi ve RE7'deki düşman tipi olan moldlarla alakalı, Re4 remake ise ganados paraziti ile İspanya temelli bir mimariye sahipti yanlış hatırlamıyorsam mekanları. Yapı ve düşman stilleri ister istemez değişik olacak . Bazı proplar hariç aynı assetleri kullanamazlar ki bırakın da propları kullansınlar.

BSC Misafiri

8.3.2021 15:51:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sniper Shepard Bu BSC misafirleri harbiden bir şey bilmiyor ya. RE4 assetleriyle oyun yapmışlar demiş. HAUIAUHSDAIUSHDAUIDHUIAHDIUHADSUIDHSUIAHDS
Zekâ küpü arkadaşım oyunun videolarını dikkatlice izle, sunumlarını izle ondan sonra yorum yap şuanda çok boş yapıyorsun :D Capcom bile Resident Evil 4'den ilham aldıklarını belirtiyor mekanlar,envanter sistemi her şey Resident Evil 4'ten alınma Resident Evil 4 Remake için oluşturulan assetler ile hem Resident Evil 8 hemde Resident Evil 4 Remake yapılıyor. Bayılıyorum şu konu hakkında fikri olmadan boş yapan zekâ küplerine :D

BSC Misafiri

8.3.2021 14:13:26

+2
boyutunun düşük olması tam aksine üzerine iyi çalışıldığını, iyi optimize edildiğini gösterir.

Kasatka

8.3.2021 14:00:25

+2
Haber yanlış girilmiş. Online modun ismi RE : VERSE Single playerin ismi VIIIage

Guest-809FC2E19

8.3.2021 13:59:49

+1
Bu BSC misafirleri harbiden bir şey bilmiyor ya. RE4 assetleriyle oyun yapmışlar demiş. HAUIAUHSDAIUSHDAUIDHUIAHDIUHADSUIDHSUIAHDS

BSC Misafiri

8.3.2021 12:50:51

0
Gerçekten Türk oyun sektörünün ne kadar garip olduğunu şu alttaki yorumlardan anladım...

BSC Misafiri

8.3.2021 12:30:27

0
Hiç yeni nesil bir oyun olmadığı buradan anlaşılıyor zaten..Birde eski nesile çıkarmaya naz yapıyorlardı.Ulan bu sistemler sizin oyundan çok daha iyi gözüken oyunları oynattı.

BSC Misafiri

8.3.2021 12:30:24

0
Deathmatch dediğiniz resident evil reversemi resistance gibi ayrı olan oyun

BSC Misafiri

8.3.2021 12:30:09

0
Capcom, son zamanlarda oyunlarını tam tecrübe sunamadığının farkına vararak saçma sapan multiplayer modlarıyla birlikte tam fiyattan satmaya çalışıyor. Şuanda o multiplayer modlarını oynayan kimse kalmadı. Resident Evil 8 tamamıyla Resident Evil 4'ün assetlerini kullanarak yapılmış, anlayacağınız tek asset yaparak iki oyun yapıyorlar Resident Evil 8 ve Resident Evil 4 Remake. Resident Evil Resistance'ı free to play yaparak oyunu hareketlendirebilir ama Capcom'un tek derdi para olduğu için hızlı yükselişi, kendini hızlı düşüşe bırakacak gibi duruyor.

gamer-x

8.3.2021 10:43:05

+8
"Resident Evil Village'ı ücretsiz satın alan herkese ücretsiz sunulacak deathmatch oyunu Resident Evil Village'ın dosya boyutu ise 15 GB." Resident evil village ücretsiz satın alan nasıl oluyor acaba :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız