Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Village iPhone ve iPad'e Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

 
 
Capcom, korku odaklı nişancı hayatta kalma oyunu Resident Evil Village'ın iPhone ve iPad sürümünün 30 Ekim'de piyasaya sürüleceğini duyurdu. Temel oyun Japonya'da 4,990 yen (Japonya para birimi), indirilebilir içerik "Winters' Expansion" ise 2,000 yen fiyatından çıkış yapacak. Ayrıca oyunun açılış bölümlerini ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.
 
Resident Evil 4 Remake de geliyor!
 
 
 
Resident Evil 4'ün yeniden yapımı da aynı şekilde iPhone, iPad ve Mac sistemlerine gelmeye hazırlanıyor. Bu sürümlerin 2023 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Temel oyun 7,990 yen ve "Separate Ways" adlı DLC ise 1,000 yen'den çıkış yapmaya hazırlanıyor. Resident Evil Village oyununda olduğu gibi oyunu oynayabileceğiniz uygulama ve oyunun açılış bölümleri ücretsiz olacak.
 
Resident Evil Village, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad Air ve M1 çipli veya daha yeni iPad Pro'da oynanabilecek. Resident Evil 4 ise iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çiplii veya daha yeni olan tüm iPad ve Mac'lerde oynanabilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Resident Evil Village Capcom PlayStation 5 Xbox Series X PC
Smalland: Survive the Wilds Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi Pokemon'dan İlham Alan Palworld için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız