Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon'dan İlham Alan Palworld için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Pocketpair ekibi Pokemon'dan ilham alan Palworld için Tokyo Game Show 2023 etkinliği kapsamında yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu fragman oyunun karakter özelleştirmesine, savaş mekaniklerine, keşif mekaniklerine ve bazı sevimli dostlarınızın sahip olacağı yeteneklere bir göz atma fırsatı sunuyor.
 
İlgi çekici bir dünyası bulunuyor
 
 
 
Palworld, gizemli yaratıkları içeren ilgi çekici bir dünyayı bizlere aktarıyor. "Pal" adı verilen bu yaratıklar ile maceraya atılıyor ve bunlarla beraber hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Oyuncular Pal adlı yaratıklar ile savaşabiliyor, yeni Pal üretebiliyor ve bunların çiftliğinize yardım etmesini veya fabrikalarda çalışmasını sağlayabiliyor. Ayrıca onları satabiliyor ve hatta yemek için bile onlardan faydalanabiliyorsunuz. 
 
Oyunda yiyecek kıtlığı, sert hava koşulları ve yasa dışı kaçak avcılık gibi tehlikelerle dolu bir ortam bizlere aktarılıyor. Oyuncular bu dünya içerisinde karada, denizde ve gökyüzünde ilerleyebiliyor ve türlü yerleri keşfedebiliyor. Dolayısıyla oyunda yürüyebiliyor, uçabiliyor ve yüzebiliyorsunuz.
 
Pocketpair ekibi Palworld'ün Ocak 2024'te Erken Erişim olarak yayınlanacağını belirtiyor.
 
İşte yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming hayatta kalma pc Palworld
Resident Evil Village iPhone ve iPad'e Geliyor: İşte Çıkış Tarihi Starfield için HD Reworked Modu Artık İndirilebilir: Kapsamlı Doku Paketi

arda29

25.9.2023 18:53:49

0
Yavru maymundan bozma pokemonun elinde keleşi gördükten sonra kapattım videoyu. Ne saçma oyunlar yapıyorlar yahu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Palworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız