Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Palworld için Birinci Şahıs Modu Yayınlandı

 
Silahlı Pokémon oyunu olarak nitelendirilen ve Pokémon benzeri canlıları bünyesinde barındıran Palworld için yeni bir mod yayınlandı. 'Cristiferbeast' tarafından geliştirilen bu mod oyunu birinci şahıs kamera bakış açısıyla deneyimlemenizi sağlıyor.
 
Kolayca kamera bakış açıları arasında geçiş yapabiliyorsunuz
 
 
 
Palworld, bildiğiniz üzere üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber oynayabileceğiniz bir yapıyı içeriyor. Elbette bazı oyuncular bu tarz oyunları FPS modu ile beraber deneyimlemek istiyor. Şimdi ise bu modun şu anda yayınlandığını aktarabiliriz. Basit bir mod olarak karşımıza çıkan bu paket kolay kurulumla beraber aktif hale getirilebiliyor.
 
Dikkatinizi çektiyse bu modu aşağıdaki linkten indirebilir ve moddan hoşlanmadığınız takdirde üçüncü şahıs yani resmi kamera bakış açısına tekrardan geçiş sağlayabilirsiniz. Modu kurduktan sonra birinci şahıs kamera bakış açısına geçmek için ALT+C tuşlarına basmanız yeterli olacak. Aynı zamanda mod tanıtımının sergilendiği videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Mod linki
 
 
Mod videosu
 
 
 

 
Oyun hakkında
 
Palworld oyunu içerisinde, bildiğiniz üzere Pokemon benzeri canlılar bulunuyor ve bu Pokemon benzeri canlıları dilediğiniz şekilde avlayabilir ve kendi bünyenize dahil edebilirsiniz. Oyunda irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları yer alıyor. Bu patron savaşları ile beraber ele geçirdiğiniz bu Pokemon benzeri canlıları kullanabilir ve bunları üzerlerine sürebilirsiniz. Böylece, oyunda bu canlılarla arkadaş olabilir, takım kurabilir ve istediğiniz şekilde onların gücünden yararlanabilirsiniz. Kolay bir şekilde düşmanları ortadan kaldırmak için bunlardan faydalanabilirsiniz.

Oyunda açık bir dünya yer alıyor ve bu açık dünyayı keşfetmek, aynı zamanda farklı donanımlara ve silahlara sahip olmak tamamen sizin işiniz oluyor. Oyunda tabancalardan silahlara kadar oldukça farklı silah kütüphanesi yer alıyor ve burada kullanabileceğiniz silahlar size göre değişkenlik gösterebiliyor. Bildiğiniz üzere, bu yapım yakın zamanda çıkışını gerçekleştirdi ve şu anda erken erişim sürümü olarak piyasadaki yerini koruyor. Her ne kadar erken erişim sürümü ile beraber karşımıza çıksa da, oyun gerçekten de çıktığı günden bu yana Steam listelerini alt üst etmiş ve satış rekorları kırmış durumda. Bu büyük başarıyla beraber, yine geldiğimiz noktada Pokemon şirketi, oyun içerisindeki telefon sorununu araştırmaya koyulacak ve böylece oyun aslında yakın takibe alınacak, diyebiliriz. Elbette, kimse oyunun bu kadar büyük bir çıkış yapmasını ve böyle bir başarıya ulaşmasını beklemiyordu.
 
 

Oyunda sadece açık dünya içerisinde gezip tozmuyor, aynı zamanda kendinizi bineklerin üzerine atabiliyor ve bu Pokemon benzeri canlılarla beraber bir yerden bir yere hızlı bir şekilde seyahat edebiliyorsunuz; karada, denizde ve havada ilerleyebileceğiniz ve istediğiniz şekilde ulaşabileceğiniz bir yapımda açık dünya ile dilediğiniz şekilde keşfederek farklı ortamlara geçiş yapabiliyorsunuz. Her ortamda farklı manzaralar, canlılar ve zorluklar sizi bekliyor ve etrafta kesebileceğiniz ve toplayabileceğiniz çeşitli canlılar olduğundan bahsedebiliriz. Diğer taraftan oyunda inşa etme mekanikleri bulunuyor ve bu mekanikler ile beraber kendi bölgenize inşa edebiliyor ve dilediğiniz şekilde bir piramit inşa etmek istiyorsanız da ona göre çeşitli kaynakları toplayarak o piramidi inşa etmek durumunda kalabiliyorsunuz. Yani, oyunda nasıl bir yapı kurmak istiyorsanız, ona göre hareket edebiliyorsunuz.

Bunun dışında oyunda üretim hattına inşa edebilir ve bu üretim hattı ile beraber aslında Pokemon'ları burada kullanabiliyorsunuz. Pokemonları dilediğiniz şekilde kullanabildiğiniz ve bunları üretim hattına verebildiğiniz yapımda ateş yakmak ve elektrik üretmek gibi çeşitli mekanikleri bu canlılardan elde ettiğiniz güçlerle gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu canlılar sizlere her türlü konuda yardımcı olmaya hazır durumda bekliyor ve aslında bunları her türlü avantajınıza kullanarak oyunda büyük kolaylık sağlayabiliyorsunuz. Elbette, her canlının burada farklı becerileri ve yetenekleri bulunuyor; dolayısıyla, bunları hangi yerde kullanmak istediğinize bağlı olarak değişkenlik gösteren bir sistemin olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
 

Öte yandan, oyun içerisinde çiftçilik unsurları bulunuyor. Oyunda gerçekten de farklı türlerin bir araya geldiğini söyleyebiliyor ve aktarabiliyoruz. Çiftçilik unsurları ile beraber kendi çiftliğinizi burada kurabilir, tarlanızı ekip biçebilir, ekinler büyütebilir ve bunları da toplayabilirsiniz. Elbette, bunları yapmak için de yine bu Pokemon benzeri canlıları kullanabilir ve onları çiftlikte çalışması için eğitebilir ve görevlendirebilirsiniz. Dolayısıyla, bu Pokemonların etinden, sütünden, hizmetinden ve her şeyinden kısacası yararlanabilirsiniz. Oyun içerisinde bu tarz bir yapı bulunuyor ve bu yapıyı da kullanmak tamamen sizin işiniz oluyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming hayatta kalma pc Palworld
Assassin’s Creed: Black Flag ile Skull and Bones Karşılaştırıldı Eternal Fire, PGL Major Copenhagen 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Palworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız